Op zoek naar een specifieke auto? Bel 035 888 39 39 of mail naar info@carmatcher.nl en wij gaan voor je aan de slag.

Ervaringen en referenties

BMW 320 Touring

-
Ervaring: BMW 320 Touring door van Berge op 14 mei 2016

Na een speurtocht op mobile.de een BMW 320 Touring 2001 gevonden met weinig km.
Gelijk Niek gebeld om contact te leggen met de verkoper.
Binnen enkele uren teruggebeld door Niek dat de auto er nog is en dat er nog wel iets van de prijs af kan,
maar dat we over een paar dagen maar weer een keer moesten bellen ivm vakantie dagen.
Geduld is een schone zaak en dus een week later na nog wat heen en weer gebel, samen op pad met Niek om de auto te gaan bekijken.
De auto staat in de buurt van Hannover, dus tijd genoeg om tijdens de heenreis eindeloos over auto’s te praten. Heerlijk.
Na grondige check, proefrit en controle van de papierwinkel door Niek, blijkt de BMW een bijna nieuwe auto te zijn van 15 jaar oud.
Platen gekocht en weer terug naar Nederland. Een paar dagen later belt Niek dat de auto klaar staat met vers Nederlands kenteken.
Wat een service! 
Dank Niek voor je betrokkenheid en professionaliteit. Volgende auto meld ik me weer!

groet Alexander en Ellen

Audi A5 cabriolet

-
Ervaring: Audi A5 cabriolet door Floris op 13 mei 2016
Een verfrissende ervaring in de automotive wereld, Niek is een prettige, servicegerichte en betrouwbare liefhebber die de hele hassle uit handen neemt, een volgende importauto komt weer via Carmatcher

Groet,
Floris
 

Audi Q5

-
Ervaring: Audi Q5 door GertJan Dekkers op 11 mei 2016

Beste Niek,

graag wil ik je bedanken voor je advies en voor het importeren van een prachtige AudiQ5.
Het was erg prettig zaken met je doen omdat je snel reageert en de verwachtingen goed managed. Daarnaast ben je op een vriendelijke manier constructief kritisch in alle stappen van het aankoopproces.

Kortom: Zoek je een auto, ga in zee met Carmatcher!

Gertjan Dekkers

Porsche Macan Turbo

-
Ervaring: Porsche Macan Turbo door Marco op 16 apr 2016

Voor deze klant hebben wij alles geregeld om deze auto als verhuisgoed mee te nemen naar Nederland. Dus geen BPM. Ook hiermee zijn wij u graag van dienst

BMW 428 Cabriolet

-
Ervaring: BMW 428 Cabriolet door Jeroen van Valen op 05 feb 2016

Niek is een topper. Hij reageert snel op informatieverzoeken en leverde bruikbare modellen aan om een goede keuze te maken. Ook nadat de opdracht is gegeven hield Niek me goed op de hoogte. Op mijn ongebruikelijke verzoek om een grote rode strik met lint te regelen bij aflevering reageerde Niek enthousiast. De auto was een kado voor mijn vrouw en Niek zorgde ervoor dat de auto op het juiste moment, conform alle afspraken, voor de deur werd afgeleverd. Met rode strik! Verassing geslaagd.

Een auto kopen uit het buitenland via een intermediair die je niet kent geeft vooraf toch enige onzekerheid, maar ik kan niet anders zeggen dan dat Niek de opdracht keurig heeft uitgevoerd. Hij is kundig en betrouwbaar. En tenslotte een aardige, sociale vent. Koop gerust een auto via hem.

Groet,
Jeroen

Volkswagen Touareg Hybride

-
Ervaring: Volkswagen Touareg Hybride door Oleg Volpin op 02 feb 2016

Hey Everybody,

I would highly recommend Niek and Carmatcher Services.
You are getting very good cars in very good price, and most important His Service is VERY Reliable.

Highly Recommend
Oleg

Volvo XC90 T8

-
Ervaring: Volvo XC90 T8 door Bob van Willigen op 29 jan 2016

Ik was al een tijdje op zoek naar een nieuwe auto. Ik wilde voor de verandering wel eens een nieuwe grote SUV. Gezien ik zakelijk wilde rijden werd ik keer op keer met erg hoge bijtelling geconfronteerd. Tot dat de nieuwe XC90 werd geintroduceerd... Wat een topper !! Groot, robuust, niet meer dat saaie en degelijke Volvo imago en bovenal, slechts 14% bijtelling !!! Ik configureren en hoe verwend ben je, toch nog wel een dure oplossing om zakelijk van a naar b te komen. Enfin, lang verhaal kort, alle documentatie ging de kast weer in en had me er bij neer gelegd toch maar met de 520d door te rijden. Hee maar toen gebeurde het !! Volvo had het voor elkaar om de XC90 T8 met 407 pk onder de 50gr uitstoot te krijgen waardoor dit o zo mooie slagschip met slechts 7% bijtelling werd belast !! Hoe bizar ?!?? Maar ja , obv de 14% bijtelling was deze auto al uitverkocht in ons mooie kromme belasting landje, laat staan nu met 7% !!! Het duurde slechts een halve dag na het bericht van de bijtellings verlaging en Niek Jonker kwam in de lucht !! Bob, is dit niets voor jou ?!?! Echt wel !!! Ik heb hem via Niek kunnen bestellen maar zo duidelijk en transparant als Niek altijd is, het werd spannend om de auto op tijd vóór 1 jan 2016 geregistreerd te krijgen !! Weer een heeeel lang verhaal kort, het is Niek gelukt om mijn auto op 29/12/2015 in Duitsland geregistreerd te krijgen waardoor ik hem nu voor 7% rijden kan. Niek, wederom heel veel dank voor het leveren van deze geweldige auto !!! Jij heb je in zoveel bochten moeten wringen om deze auto te kunnen leveren, echt niet normaal !!! Alles voor de klant..... 

Laatste keer... Bedankt Niek Jonker!

Met vriendelijke groet,
Bob van Willigen

Volvo XC90 T8

-
Ervaring: Volvo XC90 T8 door Leon op 22 jan 2016

Net voor de Kerst een bericht van Niek gekregen dat hij toch nog een Volvo XC90 T8 binnen zou krijgen die voor 31-12 op kenteken kon staan en dus nog met 7% bijtelling! Al mijn andere pogingen waren stuk gelopen dus wat een feestelijke verrassing. En inderdaad was de auto op tijd op kenteken en na transport vanuit Duitsland is hij zo snel mogelijk door Niek aan huis geleverd en kan ik genieten van een fiscaal aantrekkelijke top wagen!

Leon

Mercedes Benz A klasse

-
Ervaring: Mercedes Benz A klasse door Erik op 13 jan 2016

Beste Niek,

Ons 22 jaar oude Golfje was aan vervanging toe. Daarmee begon de zoektocht naar een nieuwe auto. In eerste instantie gezocht in Nederland naar een mooie en compleet uitgeruste A-klasse. De keuze was zeer beperkt. Uiteindelijk op mobile.de gaan zoeken en daar een mooie blauwe A-klasse vol met opties gevonden. Enige probleem, de auto stond in Marseille... Maar ja dachten we, een oldtimer Land Rover uit Spanje importeren konden we ook zelf, dus dit moet ook lukken. Niets bleek echter minder waar. De Fransen waren niet te bereiken en hadden eigenlijk weinig interesse de auto te verkopen. Toen toch maar een auto-import bedrijf in de hand genomen, die volgens eigen zeggen regelmatig auto's uit de hele Europese unie naar Nederland importeerden. Echter naar zes weken regelmatig contact te hebben was er geen enkele progressie. Op internet gaan zoeken naar andere auto-importeurs en zodoende bij Niek uitgekomen. Situatie uitgelegd en hij wilde een goede poging wagen. Het contact met de dealer kwam tot stand en de auto leek in goede conditie. Vervolgens is Niek in Marseille bij de auto gaan kijken en stuurde gelijk de foto's van de auto op. Hij belde vervolgens en besprak alle punten (kleine lakschade en staat van onderhoud). Akkoord gegeven voor kopen van de auto, net voor onze vakantie. Twee dagen na terugkomst van vakantie kwam Niek een schitterende blauwe Mercedes A-klasse bij ons thuis afleveren. Alles was perfect geregeld. Op een puntje na, er zat maar een sleutel bij de auto... Nu inmiddels vijf maanden later en enige frustratie van Niek verder is de tweede sleutel van de auto bezorgd!!
Kortom de service van Niek is zeer compleet en gaat ook door nadat de auto reeds is geleverd!!

Met vriendelijke groet,

Erik ten Hoeve

BMW 740d X drive

-
Ervaring: BMW 740d X drive door Frank van der Heijden op 21 dec 2015

In mijn oriënterende zoektocht naar een mooie jong gebruikte, rijk uitgevoerde BMW 7 serie met een beperkt aantal kilometers op de teller, belandde ik regelmatig bij automobieldealers in Duitsland. Een Duitse occasion hoeft niet persé gunstiger geprijsd te zijn dan een exemplaar in Nederland maar geeft meer kwaliteit voor hetzelfde geld. En ja, natuurlijk hoor je om je heen dat je makkelijk zelf een auto kan importeren, maar ik heb andere hobby's waar ik mijn tijd aan kan besteden. Via recommandatie van een goede vriend werd ik op het spoor van Carmatcher Niek Jonker gebracht. Eenmaal in contact met Niek groeit het vertrouwen snel om knopen te kunnen en te willen hakken. In grote lijnen was het eigenlijk erg eenvoudig. Ikzelf en Niek bekeken het aanbod en bij een geschikte auto maakte Niek een overzicht met de maximale prijs inclusief alle kosten. Eenmaal een keus gemaakt werkte Niek alles tot in de puntjes uit, onderhandelde waar mogelijk nog wat en leverde de auto inclusief alle papieren voor de deur af. Prima gedaan en zeker voor herhaling vatbaar. 

Vriendelijke groet,
Frank

NH GOOI in Business

Op radio 'NH GOOI in Business' werd Niek Jonker van Carmatcher geinterviewd. Beluister hier het audiofragment:

Ervaringen

Wie anders dan onze klanten kunnen u vertellen wat hun ervaringen zijn met CarMatcher. Lees hier hun verhalen.

Referenties

Verzekering

Als extra service biedt CarMatcher u de mogelijkheid uw nieuw gekochte auto via ons te verzekeren.

Regel het nu!

Zelf zoeken?

Als u zelf een auto wilt zoeken in o.a. Duitsland of Amerika, dan helpen wij u op weg met de meest bekeken websites.

Lees onze tips