Op zoek naar een specifieke auto? Bel 035 888 39 39 of mail naar info@carmatcher.nl en wij gaan voor je aan de slag.

Zelf zoeken naar een import auto

Als u zelf een auto wilt zoeken in Duitsland of Amerika, hebben wij de 6 meest bekeken websites voor u vast geselecteerd. Auto-Zoek-Websites Duitsland Wij hebben nog een tip voor u wanneer u opzoek gaat naar een auto uit Duitsland. Vul zoveel mogelijk criteria in zodat u goede zoekresultaten krijgt.
Logo auto.de
Logo autoscout24.de
Logo mobile.de
Logo pkw.de

Auto-Zoek-Websites Amerika

Ook een tip wanneer u een auto uit Amerika zou willen importeren. Als u opzoek gaat naar uw auto heeft een postcode nodig op de Amerikaanse zoeksites. U kunt 90210 gebruiken en vervolgens een omringende afstand kiezen van ALL, zo zoekt u geheel Amerika af.

Een complete prijs voor een auto uit Amerika kunnen wij pas geven als wij alle gegevens van de auto hebben en weten waar deze staat . Het transport kan enorm variëren en is afhankelijk van waar de auto precies staat.

Logo autotrader.com
Logo cars.com

Zodra u de juiste auto('s) heeft gevonden, kunt u contact met ons opnemen zodat wij voor u uit kunnen rekenen wat de auto rijklaar u zal gaan kosten. Geeft u dan wel aan van welke van onze diensten u gebruik wilt maken. Maak gebruik van het menu hiernaast om zo de belangrijkste gegevens van de door u geselecteerde auto naar ons te mailen.

Prijzen

Hieronder kunt u aangeven wat u door ons verzorgt wilt hebben.

Wie doet watWijUzelf
Auto zoeken
Onderhandelingen en onderzoek
Auto ophalen
Importeren
Op basis van uw wensen komen de kosten totaal op exclusief BTW en exclusief nog af te dragen BPM.

Auto gevonden?

Dhr.      Mevr.