Op zoek naar een specifieke auto? Bel 035 888 39 39 of mail naar info@carmatcher.nl en wij gaan voor je aan de slag.

Ervaringen en referenties

BMW 530d

-
Ervaring: BMW 530d  door W. Moonen op 04 dec 2015
Beste Niek, 

Graag wil ik via dit bericht je nogmaals bedanken voor de prettige en sympathieke wijze waarop je de invoer van mijn nieuwe BMW 530d L hebt geregeld. Ik had met diverse autoimport websites contact gehad, maar bij jou ging het sneller, ik werd uitstekend op de hoogte gehouden van de vorderingen en het bpm-bedrag bleek ook nog lager dan bij diverse anderen. Nogmaals bedankt! Ik zal je zeker bij anderen aanbevelen!

Hartelijke groeten, Wim
 

Fiat 500 Cabriolet

-
Ervaring: Fiat 500 Cabriolet door G. Hooijer op 29 okt 2015

Beste Niek, Mede namens Ineke wil ik je bedanken voor de correcte en snelle levering van de door ons gewenste Fiat 500C. Nooit gedacht dat je in Nederland de wagen die we wilden hebben kon vinden en dat ook nog binnen ons budget. Binnenkort gaan we ook maar weer eens om tafel voor een andere wagen voor mij. Ineke noemt je al onze personal chopper maar dan een die ons geen geld kost maar bespaard. Groetjes, Gert & Ineke

Porsche Cayenne E-Hybride

-
Ervaring: Porsche Cayenne E-Hybride door John Weststrate op 09 jan 2015

Beste Niek,

Hierbij wil ik jou hartelijk danken voor het verzorgen en het snelle leveren van 
mijn nieuwe Porsche Cayenne SE Hybride. 
Met name de persoonlijke zorg, service en advies heeft mij heel erg aangesproken.
Je hebt echt alles van A tot Z keurig netjes geregeld.
Menig dealer kan hier een groot voorbeeld aan nemen. 
Dit is de eerste auto die ik via jou heb aangekocht maar zeker niet de laatste. 

Dank en groet 
John Weststrate

Porsche Macan Turbo

-
Ervaring: Porsche Macan Turbo door Eric Blok op 03 jan 2015

Na lang wikken en wegen eindelijk het besluit genomen een Porsche aan te schaffen, een lang gekoesterde jongensdroom !!!
Eindelijke de stoute schoenen aangetrokken en naar Porsche Rotterdam gegaan, uiteindelijke resultaat levertijd van 8/9 maanden met een enorme bpm verhoging per 01-01-2015, ik ging weer twijfelen, totdat ik in contact kwam via via met Niek Jonker , vanaf dat moment is alles in een stroomversnelling gekomen en werd ik op 03-01-15 een zeer trotse eigenaar van een splinternieuwe pikzwarte Porsche Macan Turbo, ik moet zeggen Niek had alles tot in de puntjes geregeld en niets aan het toeval overgelaten, Niek is zeer betrouwbaar en goed om zaken mee te doen.

Niek bedankt !!!!!!!


Grtjs

Eric

Mini Clubman Cooper S

-
Ervaring: Mini Clubman Cooper S door Paul van Latum op 18 dec 2014

Met deze Mini hebben wij zelf gereden en met veel moeite afstand van kunnen doen

Tesla

-
Ervaring: Tesla door Stephan Persoon op 10 dec 2014

Deze mooie Tesla hebben wij geeverd. Nog 0 % bijtelling.

Porsche Cayenne Diesel

-
Ervaring: Porsche Cayenne Diesel door Breure op 30 okt 2014

Deze mooie Porsche Cayenne Diesel hebben wij geleverd naar volle tevredenheid van de klant. Een auto met alle juiste opties zoals o.a. luchtvering, volledig lederen interieur, open dak etc etc. Een auto uit 2013 met slechts 27000 km

Renault Zoe

-
Ervaring: Renault Zoe door Megelink  op 28 okt 2014

Mini Countryman

-
Ervaring: Mini Countryman door Maarten van der Donk op 16 sep 2014

Deze mooie Mini Countryman diesel automaat hebben wij net afgeleverd

Fiat 500 Cabriolet

-
Ervaring: Fiat 500 Cabriolet door Hans Paardekoper op 23 aug 2014

Beste Niek,

Ik wil je graag bedanken voor de plezierige manier van zakendoen. Het was
een fijne kennismaking met iemand in autoland die zich niet als een
autoverkoper gedraagt. De deal was prettig en relaxed en hopelijk naar
wederzijds genoegen. Ik ben blij met de auto en mocht iemand een auto
zoeken, dan beveel ik je aan.

Met vriendelijke groet,

Hans Paardekooper

NH GOOI in Business

Op radio 'NH GOOI in Business' werd Niek Jonker van Carmatcher geinterviewd. Beluister hier het audiofragment:

Ervaringen

Wie anders dan onze klanten kunnen u vertellen wat hun ervaringen zijn met CarMatcher. Lees hier hun verhalen.

Referenties

Verzekering

Als extra service biedt CarMatcher u de mogelijkheid uw nieuw gekochte auto via ons te verzekeren.

Regel het nu!

Zelf zoeken?

Als u zelf een auto wilt zoeken in o.a. Duitsland of Amerika, dan helpen wij u op weg met de meest bekeken websites.

Lees onze tips