Op zoek naar een specifieke auto? Bel 035 888 39 39 of mail naar info@carmatcher.nl en wij gaan voor je aan de slag.

Ervaringen en referenties

Tesla

-
Ervaring: Tesla door Stephan Persoon op 10 dec 2014

Deze mooie Tesla hebben wij geeverd. Nog 0 % bijtelling.

Porsche Cayenne Diesel

-
Ervaring: Porsche Cayenne Diesel door Breure op 30 okt 2014

Deze mooie Porsche Cayenne Diesel hebben wij geleverd naar volle tevredenheid van de klant. Een auto met alle juiste opties zoals o.a. luchtvering, volledig lederen interieur, open dak etc etc. Een auto uit 2013 met slechts 27000 km

Renault Zoe

-
Ervaring: Renault Zoe door Megelink  op 28 okt 2014

Mini Countryman

-
Ervaring: Mini Countryman door Maarten van der Donk op 16 sep 2014

Deze mooie Mini Countryman diesel automaat hebben wij net afgeleverd

Fiat 500 Cabriolet

-
Ervaring: Fiat 500 Cabriolet door Hans Paardekoper op 23 aug 2014

Beste Niek,

Ik wil je graag bedanken voor de plezierige manier van zakendoen. Het was
een fijne kennismaking met iemand in autoland die zich niet als een
autoverkoper gedraagt. De deal was prettig en relaxed en hopelijk naar
wederzijds genoegen. Ik ben blij met de auto en mocht iemand een auto
zoeken, dan beveel ik je aan.

Met vriendelijke groet,

Hans Paardekooper

Audi A3 Sportback

-
Ervaring: Audi A3 Sportback door Florca op 11 jul 2014

Na maanden zoeken naar de geschikte auto kwamen wij uit op een Audi A3 met 14% bijtelling. Na verschillende occasion websites te hebben bezocht kwamen we er al snel achter dat het een stuk voordeliger was om deze auto uit Duitsland te importeren. Mijn werkgever had al ervaring met de diensten van Carmatcher (Niek) en dit was altijd zeer goed bevallen. Ook dit keer heeft hij ons zeker niet in de steek gelaten. Er doemde zich wat problemen op met de niet meewerkende mentaliteit van de Duitse autoverkoper maar deze werden keurig en zeer snel opgelost door Niek. Al met al zijn we zeer tevreden met de uitstekende en vooral snelle service die Niek ons geleverd heeft. Ik zou dus ook graag iedereen aanbevelen om van de diensten van Carmatcher gebruik te maken mocht u een auto willen importeren.

Porsche Panamera

-
Ervaring: Porsche Panamera door Fam. Groenewegen op 02 apr 2014

De aanschaf van een Porsche was voor mij een lang gekoesterde jongensdroom. In de droom was het meestal een 911 maar voor je gezin doe je wat concessies J We gingen dus op zoek naar de perfecte jong gebruikte Panamera. Tijdens deze zoektocht had ik al contact gehad met enkele andere auto importbedrijven. Hier ontbrak echter telkens de juiste klik en vooral het kunnen inleven in wat we nou echt zochten. Vaak probeerden ze me te sturen naar iets wat ze al zelf te koop hadden of toevallig wisten te staan. Bij Carmatcher was het anders. Tijdens een kennismakingsgesprek ( waar Niek ruim de tijd voor nam) voelde het direct goed. We hadden een leuk en gezellig gesprek waarin onze wensen en voorkeuren uitvoerig zijn besproken. Vol enthousiasme ging Niek ermee aan de slag. Het mooie was dat hij niet (alleen) de gebaande paden bewandelde. (auto sites als Mobile e.d.) Hij heeft in zijn netwerk een paar goede contacten bij Porsche dealers in Duitsland. Hier is onze auto dan ook gevonden. Het is een prachtige wagen, die voorheen in gebruik was bij de Porsche fabriek zelf. De auto had lekker weinig kilometers en was een stuk voordeliger dan wat we in Nederland tot dusver hadden gezien. Ik ben zelf mee geweest naar Duitsland om de auto op te halen. Dat was ook een erg prettige ervaring. Niek heeft vervolgens alles voor ons afgehandeld. Korte tijd later heeft hij de auto mooi gepoetst en voorzien van Nederlands kenteken bij ons afgeleverd. Al met al een prima ervaring die ik iedereen kan aanraden. Groet, Remko Groenewegen

Ford Galaxy

-
Ervaring: Ford Galaxy door M. Grimm & M Buijs op 14 mrt 2014

Volvo V60 PIH

-
Ervaring: Volvo V60 PIH door Willem van der Heijden op 20 dec 2013

Altijd spannend als je geen ervaring hebt met importeren, maar dat de enige manier is om nog een 0% bijtelling Volvo V60 Plugin Hybrid te bemachtigen. Al bij het eerste contact met Niek was de onzekerheid over haalbaarheid en betrouwbaarheid weg. Elk volgend contact versterkte het vertrouwen. Geen vraag bleef lang onbeantwoord, zelfs niet als Niek het antwoord niet direct zelf wist. In alles gaf Niek het gevoel dat het om mij en mijn nieuwe auto ging en niet om zijn handel.
Inmiddels is mijn Volvo geleverd, geïmporteerd en op kenteken gezet. Allemaal keurig op tijd om de wens van een 0% bijtelling auto werkelijkheid te maken. Bij aflevering door Niek was de auto prachtig gepoetst en alle extra bestelde accessoires lagen netjes in de auto, die ook afgetankt en opgeladen was. Met veel enthousiasme heeft Niek me wegwijs gemaakt in mijn nieuwe V60 voorzien van ingenieuze snufjes. Maar ook daar houdt de service van Niek niet op.
In de after sales blijft de betrokkenheid en klantgerichtheid onverkort merkbaar. Vervolgvragen, hulp bij de verkoop van mijn oude auto, tijdelijk opslaan van de zomerwielen, het is allemaal deel van zijn drive om tevreden klanten te hebben. Nou, dat is bij mij zeker gelukt.
Ik kan Carmatcher van harte aanbevelen bij iedereen die op een betrouwbare en prettige manier een auto wil importeren.

Volvo V60 PIH

-
Ervaring: Volvo V60 PIH door Marcel Hammink op 19 dec 2013

Ik zocht een nieuwe Volvo V60 Plugin Hybrid, omdat ik al langer graag elektrisch wilde rijden. Hij moest liefst dit jaar nog in mijn bezit komen, wilde ik de fiscale voordelen kunnen genieten. Ik ben pas eind oktober gaan zoeken, maar kreeg het nergens voor elkaar. Totdat ik bij toeval Niek Jonker op het spoor kwam, die onmiddellijk flink aan de slag ging en tot mijn niet geringe verbazing en plezier nog een auto wist te vinden in Frankrijk. Ik heb Niek leren kennen als een bijzondere buitengewoon klantgerichte en vriendelijke ondernemer die tot het uiterste lijkt te gaan om je te helpen. Ik beveel hem hierbij van harte aan.

NH GOOI in Business

Op radio 'NH GOOI in Business' werd Niek Jonker van Carmatcher geinterviewd. Beluister hier het audiofragment:

Ervaringen

Wie anders dan onze klanten kunnen u vertellen wat hun ervaringen zijn met CarMatcher. Lees hier hun verhalen.

Referenties

Verzekering

Als extra service biedt CarMatcher u de mogelijkheid uw nieuw gekochte auto via ons te verzekeren.

Regel het nu!

Zelf zoeken?

Als u zelf een auto wilt zoeken in o.a. Duitsland of Amerika, dan helpen wij u op weg met de meest bekeken websites.

Lees onze tips