Op zoek naar een specifieke auto? Bel 035 888 39 39 of mail naar info@carmatcher.nl en wij gaan voor je aan de slag.

Ervaringen en referenties

Volvo XC90 T8

-
Ervaring: Volvo XC90 T8 door Leon op 22 jan 2016

Net voor de Kerst een bericht van Niek gekregen dat hij toch nog een Volvo XC90 T8 binnen zou krijgen die voor 31-12 op kenteken kon staan en dus nog met 7% bijtelling! Al mijn andere pogingen waren stuk gelopen dus wat een feestelijke verrassing. En inderdaad was de auto op tijd op kenteken en na transport vanuit Duitsland is hij zo snel mogelijk door Niek aan huis geleverd en kan ik genieten van een fiscaal aantrekkelijke top wagen!

Leon

Mercedes Benz A klasse

-
Ervaring: Mercedes Benz A klasse door Erik op 13 jan 2016

Beste Niek,

Ons 22 jaar oude Golfje was aan vervanging toe. Daarmee begon de zoektocht naar een nieuwe auto. In eerste instantie gezocht in Nederland naar een mooie en compleet uitgeruste A-klasse. De keuze was zeer beperkt. Uiteindelijk op mobile.de gaan zoeken en daar een mooie blauwe A-klasse vol met opties gevonden. Enige probleem, de auto stond in Marseille... Maar ja dachten we, een oldtimer Land Rover uit Spanje importeren konden we ook zelf, dus dit moet ook lukken. Niets bleek echter minder waar. De Fransen waren niet te bereiken en hadden eigenlijk weinig interesse de auto te verkopen. Toen toch maar een auto-import bedrijf in de hand genomen, die volgens eigen zeggen regelmatig auto's uit de hele Europese unie naar Nederland importeerden. Echter naar zes weken regelmatig contact te hebben was er geen enkele progressie. Op internet gaan zoeken naar andere auto-importeurs en zodoende bij Niek uitgekomen. Situatie uitgelegd en hij wilde een goede poging wagen. Het contact met de dealer kwam tot stand en de auto leek in goede conditie. Vervolgens is Niek in Marseille bij de auto gaan kijken en stuurde gelijk de foto's van de auto op. Hij belde vervolgens en besprak alle punten (kleine lakschade en staat van onderhoud). Akkoord gegeven voor kopen van de auto, net voor onze vakantie. Twee dagen na terugkomst van vakantie kwam Niek een schitterende blauwe Mercedes A-klasse bij ons thuis afleveren. Alles was perfect geregeld. Op een puntje na, er zat maar een sleutel bij de auto... Nu inmiddels vijf maanden later en enige frustratie van Niek verder is de tweede sleutel van de auto bezorgd!!
Kortom de service van Niek is zeer compleet en gaat ook door nadat de auto reeds is geleverd!!

Met vriendelijke groet,

Erik ten Hoeve

BMW 740d X drive

-
Ervaring: BMW 740d X drive door Frank van der Heijden op 21 dec 2015

In mijn oriënterende zoektocht naar een mooie jong gebruikte, rijk uitgevoerde BMW 7 serie met een beperkt aantal kilometers op de teller, belandde ik regelmatig bij automobieldealers in Duitsland. Een Duitse occasion hoeft niet persé gunstiger geprijsd te zijn dan een exemplaar in Nederland maar geeft meer kwaliteit voor hetzelfde geld. En ja, natuurlijk hoor je om je heen dat je makkelijk zelf een auto kan importeren, maar ik heb andere hobby's waar ik mijn tijd aan kan besteden. Via recommandatie van een goede vriend werd ik op het spoor van Carmatcher Niek Jonker gebracht. Eenmaal in contact met Niek groeit het vertrouwen snel om knopen te kunnen en te willen hakken. In grote lijnen was het eigenlijk erg eenvoudig. Ikzelf en Niek bekeken het aanbod en bij een geschikte auto maakte Niek een overzicht met de maximale prijs inclusief alle kosten. Eenmaal een keus gemaakt werkte Niek alles tot in de puntjes uit, onderhandelde waar mogelijk nog wat en leverde de auto inclusief alle papieren voor de deur af. Prima gedaan en zeker voor herhaling vatbaar. 

Vriendelijke groet,
Frank

BMW 530d

-
Ervaring: BMW 530d  door W. Moonen op 04 dec 2015
Beste Niek, 

Graag wil ik via dit bericht je nogmaals bedanken voor de prettige en sympathieke wijze waarop je de invoer van mijn nieuwe BMW 530d L hebt geregeld. Ik had met diverse autoimport websites contact gehad, maar bij jou ging het sneller, ik werd uitstekend op de hoogte gehouden van de vorderingen en het bpm-bedrag bleek ook nog lager dan bij diverse anderen. Nogmaals bedankt! Ik zal je zeker bij anderen aanbevelen!

Hartelijke groeten, Wim
 

Fiat 500 Cabriolet

-
Ervaring: Fiat 500 Cabriolet door G. Hooijer op 29 okt 2015

Beste Niek, Mede namens Ineke wil ik je bedanken voor de correcte en snelle levering van de door ons gewenste Fiat 500C. Nooit gedacht dat je in Nederland de wagen die we wilden hebben kon vinden en dat ook nog binnen ons budget. Binnenkort gaan we ook maar weer eens om tafel voor een andere wagen voor mij. Ineke noemt je al onze personal chopper maar dan een die ons geen geld kost maar bespaard. Groetjes, Gert & Ineke

Porsche Cayenne E-Hybride

-
Ervaring: Porsche Cayenne E-Hybride door John Weststrate op 09 jan 2015

Beste Niek,

Hierbij wil ik jou hartelijk danken voor het verzorgen en het snelle leveren van 
mijn nieuwe Porsche Cayenne SE Hybride. 
Met name de persoonlijke zorg, service en advies heeft mij heel erg aangesproken.
Je hebt echt alles van A tot Z keurig netjes geregeld.
Menig dealer kan hier een groot voorbeeld aan nemen. 
Dit is de eerste auto die ik via jou heb aangekocht maar zeker niet de laatste. 

Dank en groet 
John Weststrate

Porsche Macan Turbo

-
Ervaring: Porsche Macan Turbo door Eric Blok op 03 jan 2015

Na lang wikken en wegen eindelijk het besluit genomen een Porsche aan te schaffen, een lang gekoesterde jongensdroom !!!
Eindelijke de stoute schoenen aangetrokken en naar Porsche Rotterdam gegaan, uiteindelijke resultaat levertijd van 8/9 maanden met een enorme bpm verhoging per 01-01-2015, ik ging weer twijfelen, totdat ik in contact kwam via via met Niek Jonker , vanaf dat moment is alles in een stroomversnelling gekomen en werd ik op 03-01-15 een zeer trotse eigenaar van een splinternieuwe pikzwarte Porsche Macan Turbo, ik moet zeggen Niek had alles tot in de puntjes geregeld en niets aan het toeval overgelaten, Niek is zeer betrouwbaar en goed om zaken mee te doen.

Niek bedankt !!!!!!!


Grtjs

Eric

Mini Clubman Cooper S

-
Ervaring: Mini Clubman Cooper S door Paul van Latum op 18 dec 2014

Met deze Mini hebben wij zelf gereden en met veel moeite afstand van kunnen doen

Tesla

-
Ervaring: Tesla door Stephan Persoon op 10 dec 2014

Deze mooie Tesla hebben wij geeverd. Nog 0 % bijtelling.

Porsche Cayenne Diesel

-
Ervaring: Porsche Cayenne Diesel door Breure op 30 okt 2014

Deze mooie Porsche Cayenne Diesel hebben wij geleverd naar volle tevredenheid van de klant. Een auto met alle juiste opties zoals o.a. luchtvering, volledig lederen interieur, open dak etc etc. Een auto uit 2013 met slechts 27000 km

Ervaringen

Wie anders dan onze klanten kunnen u vertellen wat hun ervaringen zijn met CarMatcher. Lees hier hun verhalen.

Referenties

Verzekering

Als extra service biedt CarMatcher u de mogelijkheid uw nieuw gekochte auto via ons te verzekeren.

Regel het nu!

Zelf zoeken?

Als u zelf een auto wilt zoeken in o.a. Duitsland of Amerika, dan helpen wij u op weg met de meest bekeken websites.

Lees onze tips