Op zoek naar een specifieke auto? Bel 035 888 39 39 of mail naar info@carmatcher.nl en wij gaan voor je aan de slag.

Ervaringen en referenties

Porsche 911 Taga 4S

-
Ervaring: Porsche 911 Taga 4S door Hendrik Jan op 20 jan 2017

Ha Niek,



Wat een feestje om deze PT4S samen uit Duitsland te halen!?! Het ging allemaal niet vanzelf… Al van de zomer hadden we deze auto op het oog; echter hij mocht pas verkocht worden na 6 maanden gebruik – ook wel zo handig qua BPM zoals je mij al snel adviseerde. En toen de kogel door de kerk; contracten over een weer, handtekeningen en daarmee de trotse eigenaar van deze pracht auto. Helaas niet, een dag later kregen we een belletje dat de auto “lokaal” verkocht was…. WTF dachten we, kan niet waar zijn. Maar wat lekker om vervolgens 4 dagen later te horen dat de lokale eigenaar zijn financiering (niet te geloven he!) niet rond kreeg. En dus principes aan de kant, en wederom een handtekening gezet. Een week later togen we naar Hannover, op naar de Porsche dealer om de auto te halen. Tjonge, wat een bureaucratie alvorens je een tijdelijke plaat hebt in Duitsland… Maar goed, 4 uur later, eindelijk op weg naar huis. En alsof het ons toen echt mee zat?!? Niet dus… maar liefst 3 uur in de file gestaan…. Maar eind goed, al goed. Deze pracht PT4S staat nu lekker voor de deur! Niek, bedankt voor je hulp!!



Een beste groet, HJ

Audi TT

-
Ervaring: Audi TT door Nico Nijman op 04 jan 2017

Beste Niek,
Prima. Die heb je verdiend.

Bij de import van de Audi van mijn keuze heb ik een goede ervaring met Carmatcher.
In het voortraject was het meteen duidelijk wat de kosten zouden zijn en er werd snel en efficiënt gewerkt.
Dat het kenteken zo lang op zich liet wachten kwam alleen maar door de RDW.
De volgende import is weer voor jou, Niek!

Groet,
Nico Nijman

Mazda CX-5

-
Ervaring: Mazda CX-5 door Remko Schardam op 26 nov 2016

Carmatcher.nl, een prima ervaring !
Inkoop, transport en papierwinkel super geregeld, vanaf het het moment dat de wagen op transport ging binnen 10 werkdagen RDW, BPM, kenteken afgehandeld en de kentekenplaten zelfs nog op zaterdag door Niek er op gezet.
Heerlijk ritje gemaakt in het weekend :)
Volgende auto zeker weer !

Volvo XC90 T8

-
Ervaring: Volvo XC90 T8 door Carlo Vijverberg op 19 nov 2016

Niek Jonker ken ik al vele Jaren en ik heb inmiddels m’n derde auto bij hem gekocht. In juni dit jaar heb ik hem benaderd voor een SUV hybride. De voorkeur ging uit naar een Porsche Cayenne SE hybride of een BMW X5 4.0e hybride uit 2015 met 14% bijtelling. In IJsland stond een hele volle zwarte Porsche Cayenne SE maar die was snel verkocht. Vervolgens in Frankrijk een hele mooie BMW X5 4.0e hybride M-sport eveneens in kleur zwart. Echter, in Frankrijk is het bijzonder lastig om de BTW van een occasion terug te vorderen. Na al die telefoontjes en mailtjes met Niek (zelfs op z’n vakantieadres deze zomer was hij altijd te bereiken) heb ik de zoektocht begin oktober even losgelaten. Ik heb hem toen gevraagd mij te factureren voor al zijn tijd maar daar wilde hij echt niets van weten. Half oktober belde Niek me terug: “Hé Carlo, ik heb eventueel een zwarte Volvo XC 90 Twin Engine uit december 2015 met 7% bijtelling uit Duitsland! Is dit iets voor je?”. Ik heb toen hier direct positief op gereageerd en vorige week is deze fantastische auto persoonlijk door Niek bij me thuis afgeleverd. Niek is een echte auto liefhebber die precies weet wat de klant wil. Top gedaan!

Carlo Vijverberg, Naaldwijk

BMW 428 Cabriolet

-
Ervaring: BMW 428 Cabriolet door R. Groenewegen op 22 aug 2016

Niek ,

wederom bedankt voor de fijne samenwerking. De auto is ook nu weer prachtig. 2 jaar geleden hebben we via jou een mooie Porsche Panamera uit Duitsland gehaald. Die auto is nog steeds top. Nu een mooie BMW cabrio. Deze keer uit Luxemburg. Ook nu was het erg prettig en gezellig om met je samen te werken. Hartelijk dank voor al je inspanningen. Deels zelfs tijdens je vakantie in Italië. Volgende keer komen we zeker weer bij je terug.

BMW 320 Touring

-
Ervaring: BMW 320 Touring door van Berge op 14 mei 2016

Na een speurtocht op mobile.de een BMW 320 Touring 2001 gevonden met weinig km.
Gelijk Niek gebeld om contact te leggen met de verkoper.
Binnen enkele uren teruggebeld door Niek dat de auto er nog is en dat er nog wel iets van de prijs af kan,
maar dat we over een paar dagen maar weer een keer moesten bellen ivm vakantie dagen.
Geduld is een schone zaak en dus een week later na nog wat heen en weer gebel, samen op pad met Niek om de auto te gaan bekijken.
De auto staat in de buurt van Hannover, dus tijd genoeg om tijdens de heenreis eindeloos over auto’s te praten. Heerlijk.
Na grondige check, proefrit en controle van de papierwinkel door Niek, blijkt de BMW een bijna nieuwe auto te zijn van 15 jaar oud.
Platen gekocht en weer terug naar Nederland. Een paar dagen later belt Niek dat de auto klaar staat met vers Nederlands kenteken.
Wat een service! 
Dank Niek voor je betrokkenheid en professionaliteit. Volgende auto meld ik me weer!

groet Alexander en Ellen

Audi A5 cabriolet

-
Ervaring: Audi A5 cabriolet door Floris op 13 mei 2016
Een verfrissende ervaring in de automotive wereld, Niek is een prettige, servicegerichte en betrouwbare liefhebber die de hele hassle uit handen neemt, een volgende importauto komt weer via Carmatcher

Groet,
Floris
 

Audi Q5

-
Ervaring: Audi Q5 door GertJan Dekkers op 11 mei 2016

Beste Niek,

graag wil ik je bedanken voor je advies en voor het importeren van een prachtige AudiQ5.
Het was erg prettig zaken met je doen omdat je snel reageert en de verwachtingen goed managed. Daarnaast ben je op een vriendelijke manier constructief kritisch in alle stappen van het aankoopproces.

Kortom: Zoek je een auto, ga in zee met Carmatcher!

Gertjan Dekkers

Porsche Macan Turbo

-
Ervaring: Porsche Macan Turbo door Marco op 16 apr 2016

Voor deze klant hebben wij alles geregeld om deze auto als verhuisgoed mee te nemen naar Nederland. Dus geen BPM. Ook hiermee zijn wij u graag van dienst

BMW 428 Cabriolet

-
Ervaring: BMW 428 Cabriolet door Jeroen van Valen op 05 feb 2016

Niek is een topper. Hij reageert snel op informatieverzoeken en leverde bruikbare modellen aan om een goede keuze te maken. Ook nadat de opdracht is gegeven hield Niek me goed op de hoogte. Op mijn ongebruikelijke verzoek om een grote rode strik met lint te regelen bij aflevering reageerde Niek enthousiast. De auto was een kado voor mijn vrouw en Niek zorgde ervoor dat de auto op het juiste moment, conform alle afspraken, voor de deur werd afgeleverd. Met rode strik! Verassing geslaagd.

Een auto kopen uit het buitenland via een intermediair die je niet kent geeft vooraf toch enige onzekerheid, maar ik kan niet anders zeggen dan dat Niek de opdracht keurig heeft uitgevoerd. Hij is kundig en betrouwbaar. En tenslotte een aardige, sociale vent. Koop gerust een auto via hem.

Groet,
Jeroen

NH GOOI in Business

Op radio 'NH GOOI in Business' werd Niek Jonker van Carmatcher geinterviewd. Beluister hier het audiofragment:

Ervaringen

Wie anders dan onze klanten kunnen u vertellen wat hun ervaringen zijn met CarMatcher. Lees hier hun verhalen.

Referenties

Verzekering

Als extra service biedt CarMatcher u de mogelijkheid uw nieuw gekochte auto via ons te verzekeren.

Regel het nu!

Zelf zoeken?

Als u zelf een auto wilt zoeken in o.a. Duitsland of Amerika, dan helpen wij u op weg met de meest bekeken websites.

Lees onze tips