Op zoek naar een specifieke auto? Bel 035 888 39 39 of mail naar info@carmatcher.nl en wij gaan voor je aan de slag.

Ervaringen en referenties

Porsche Macan Turbo

-
Ervaring: Porsche Macan Turbo door Eric Blok op 03 jan 2015

Na lang wikken en wegen eindelijk het besluit genomen een Porsche aan te schaffen, een lang gekoesterde jongensdroom !!!
Eindelijke de stoute schoenen aangetrokken en naar Porsche Rotterdam gegaan, uiteindelijke resultaat levertijd van 8/9 maanden met een enorme bpm verhoging per 01-01-2015, ik ging weer twijfelen, totdat ik in contact kwam via via met Niek Jonker , vanaf dat moment is alles in een stroomversnelling gekomen en werd ik op 03-01-15 een zeer trotse eigenaar van een splinternieuwe pikzwarte Porsche Macan Turbo, ik moet zeggen Niek had alles tot in de puntjes geregeld en niets aan het toeval overgelaten, Niek is zeer betrouwbaar en goed om zaken mee te doen.

Niek bedankt !!!!!!!


Grtjs

Eric

Mini Clubman Cooper S

-
Ervaring: Mini Clubman Cooper S door Paul van Latum op 18 dec 2014

Met deze Mini hebben wij zelf gereden en met veel moeite afstand van kunnen doen

Tesla

-
Ervaring: Tesla door Stephan Persoon op 10 dec 2014

Deze mooie Tesla hebben wij geeverd. Nog 0 % bijtelling.

Porsche Cayenne Diesel

-
Ervaring: Porsche Cayenne Diesel door Breure op 30 okt 2014

Deze mooie Porsche Cayenne Diesel hebben wij geleverd naar volle tevredenheid van de klant. Een auto met alle juiste opties zoals o.a. luchtvering, volledig lederen interieur, open dak etc etc. Een auto uit 2013 met slechts 27000 km

Renault Zoe

-
Ervaring: Renault Zoe door Megelink  op 28 okt 2014

Mini Countryman

-
Ervaring: Mini Countryman door Maarten van der Donk op 16 sep 2014

Deze mooie Mini Countryman diesel automaat hebben wij net afgeleverd

Fiat 500 Cabriolet

-
Ervaring: Fiat 500 Cabriolet door Hans Paardekoper op 23 aug 2014

Beste Niek,

Ik wil je graag bedanken voor de plezierige manier van zakendoen. Het was
een fijne kennismaking met iemand in autoland die zich niet als een
autoverkoper gedraagt. De deal was prettig en relaxed en hopelijk naar
wederzijds genoegen. Ik ben blij met de auto en mocht iemand een auto
zoeken, dan beveel ik je aan.

Met vriendelijke groet,

Hans Paardekooper

Audi A3 Sportback

-
Ervaring: Audi A3 Sportback door Florca op 11 jul 2014

Na maanden zoeken naar de geschikte auto kwamen wij uit op een Audi A3 met 14% bijtelling. Na verschillende occasion websites te hebben bezocht kwamen we er al snel achter dat het een stuk voordeliger was om deze auto uit Duitsland te importeren. Mijn werkgever had al ervaring met de diensten van Carmatcher (Niek) en dit was altijd zeer goed bevallen. Ook dit keer heeft hij ons zeker niet in de steek gelaten. Er doemde zich wat problemen op met de niet meewerkende mentaliteit van de Duitse autoverkoper maar deze werden keurig en zeer snel opgelost door Niek. Al met al zijn we zeer tevreden met de uitstekende en vooral snelle service die Niek ons geleverd heeft. Ik zou dus ook graag iedereen aanbevelen om van de diensten van Carmatcher gebruik te maken mocht u een auto willen importeren.

Porsche Panamera

-
Ervaring: Porsche Panamera door Fam. Groenewegen op 02 apr 2014

De aanschaf van een Porsche was voor mij een lang gekoesterde jongensdroom. In de droom was het meestal een 911 maar voor je gezin doe je wat concessies J We gingen dus op zoek naar de perfecte jong gebruikte Panamera. Tijdens deze zoektocht had ik al contact gehad met enkele andere auto importbedrijven. Hier ontbrak echter telkens de juiste klik en vooral het kunnen inleven in wat we nou echt zochten. Vaak probeerden ze me te sturen naar iets wat ze al zelf te koop hadden of toevallig wisten te staan. Bij Carmatcher was het anders. Tijdens een kennismakingsgesprek ( waar Niek ruim de tijd voor nam) voelde het direct goed. We hadden een leuk en gezellig gesprek waarin onze wensen en voorkeuren uitvoerig zijn besproken. Vol enthousiasme ging Niek ermee aan de slag. Het mooie was dat hij niet (alleen) de gebaande paden bewandelde. (auto sites als Mobile e.d.) Hij heeft in zijn netwerk een paar goede contacten bij Porsche dealers in Duitsland. Hier is onze auto dan ook gevonden. Het is een prachtige wagen, die voorheen in gebruik was bij de Porsche fabriek zelf. De auto had lekker weinig kilometers en was een stuk voordeliger dan wat we in Nederland tot dusver hadden gezien. Ik ben zelf mee geweest naar Duitsland om de auto op te halen. Dat was ook een erg prettige ervaring. Niek heeft vervolgens alles voor ons afgehandeld. Korte tijd later heeft hij de auto mooi gepoetst en voorzien van Nederlands kenteken bij ons afgeleverd. Al met al een prima ervaring die ik iedereen kan aanraden. Groet, Remko Groenewegen

Ford Galaxy

-
Ervaring: Ford Galaxy door M. Grimm & M Buijs op 14 mrt 2014

Ervaringen

Wie anders dan onze klanten kunnen u vertellen wat hun ervaringen zijn met CarMatcher. Lees hier hun verhalen.

Referenties

Verzekering

Als extra service biedt CarMatcher u de mogelijkheid uw nieuw gekochte auto via ons te verzekeren.

Regel het nu!

Zelf zoeken?

Als u zelf een auto wilt zoeken in o.a. Duitsland of Amerika, dan helpen wij u op weg met de meest bekeken websites.

Lees onze tips