Op zoek naar een specifieke auto? Bel 035 888 39 39 of mail naar info@carmatcher.nl en wij gaan voor je aan de slag.

Ervaringen en referenties

BMW 118

-
Ervaring: BMW 118 door Arnold Reinen op 12 apr 2019
Via google bij Carmatcher terecht gekomen. Al bij het eerste contact merkte ik dat het goed zat. Zelf in Duitsland naar een BMW 1 serie gezocht die aan al onze wensen voldeed. Ondertussen had Niek een inruil voor onze vorige auto in orde gemaakt. Toen de keuze voor de nieuwe gemaakt was heeft Niek daarna alle zorgen van ons overgenomen. De aankoop, transport, invoer en inruil, allemaal prima geregeld. Zelfs de aflevering ging een stuk makkelijker dan bij de dealer. 
Voor de volgende auto gaan we zeker weer kijken of het interessant is om te importeren. 
 
Groet, Arnold Reinen

Range Rover Sport

-
Ervaring: Range Rover Sport door E te L op 25 mrt 2019

Carmatcher: Een uitstekend en vertrouwd adres om een auto te laten importeren. Niek heeft alle expertise, kennis en kunde in huis om het gehele traject zorgeloos te laten verlopen.

In alle rust auto’s gescreend afgestemd op mijn eigen wensen en budget. Na de keuze van de auto wordt de hele papierwinkel door Carmatcher overgenomen. Aan het einde
van het traject stond daar een prachtige auto tegen een zeer gereduceerde prijs tov de Nederlandse markt. Met plezier heb ik mijn fee aan Carmatcher betaald. Het was 
me dubbel en dwars waard. Daarom verdient Carmatcher mijn aanbeveling.

Audi A3 Sportback

-
Ervaring: Audi A3 Sportback door Gertjan Dekkers op 20 mrt 2019

Top Audi A3

Top prijs
Top service
Niek heeft ons geweldig geholpen met het importeren van de tweede auto

Mercedes Benz E- klasse Cabriolet

-
Ervaring: Mercedes Benz E- klasse Cabriolet door Lars van Loon op 08 feb 2019

De huidige Europese Unie kent haar oorsprong in 1958 van de vorige eeuw. Zes landen besloten toen dat onderling samenwerken wel eens veeeel meer opleveren zou kunnen dan elkaar te beconcurreren. En, dat bleek, want deze landen realiseerden vrijwel direct een fiks hogere economische groei. Toch kent deze zgn gemeenschappelijke interne markt ook na de verdragen van Maastricht (1993) en Lissabon (2009), nog aanzienlijke verschillen. Voorbeeldje, het Portugese minimumloon is bijvoorbeeld slechts een derde van het Nederlandse minimumloon. Maar ook de winstbelasting voor bedrijven en de BPM op auto's kennen grote verschillen tussen de lidstaten. Een probleem?? Niek Jonker van Carmatcher uit Soest ziet het juist als een kans, want hij importeert jaarlijks vele vele auto’s. En echt niet enkel en alleen omdat de prijs interessanter is.

Het volledige item is via onderstaande link terug te beluisteren. En ja, ook wij hebben recent via Niek een auto laten importeren en als dat niet naar tevredenheid gebeurd was hadden we hem echt dit podium niet gegund.

https://nhgooi.nl/gemist/fragment/1145471/nh-gooi-business-niek-markjonkermark-carmatcher-importeert-zeldzame-droomauto-aanzienlijke-korting

BMW 520Xdrive Touring

-
Ervaring: BMW 520Xdrive Touring door René op ten Berg op 18 jan 2019

Ik ontmoette Niek voor het eerst op het kantoor van een goede vriend van mij ongeveer een jaar geleden. Voor hem had Niek in het verleden naar tevredenheid al meerdere luxe auto’s geïmporteerd en afgeleverd. Dit verhaal is mij in positieve zin bijgebleven.

Ongeveer een maand geleden heb ik contact opgenomen om Niek voor mij een BMW 520D touring X-drive (12-2017) te importeren en leveren. Dit heeft hij tot in de puntjes op zeer professionele wijze verzorgd, zonder overdrijven.

Niek heeft onderhandeld en een aantal checks gedaan met de BMW dealer in Duitsland. Hij heeft de auto vervolgens opgehaald en al het paperwork geregeld om hem vervolgens af te leveren op mijn nieuwe werkadres.

Ik heb Carmatcher inmiddels al een aantal keren aanbevolen binnen mijn zakelijke en privé netwerk

Top geregeld en succes Niek!

René op ten Berg

BMW 520Xdrive Touring

-
Ervaring: BMW 520Xdrive Touring door Raymond van der Haar op 17 jan 2019

Heel blij ben ik met mijn BMW 520XD Touring full optional. Een auto jonger dan een jaar en met heel weinig kilometers. Zeg maar gerust als nieuw! En dat alles voor tweederde van de Nederlandse nieuwprijs. Niek heeft alles geregeld van transport vanuit Duitsland tot en met het uitleveren op Nederlands kenteken. Vakmanschap met kennis van alle regels en procedures die bij slim importeren van een auto komen kijken. Het is mijn tweede auto die ik via de Carmatcher heb aangeschaft. In mijn eerste import auto, een Audi A6 3.0 TDI heb ik 8 jaar probleemloos gereden. Ik hoop met deze BMW dezelfde plezierige kilometers te kunnen rijden. Niek bedankt!

Jaguar XJ-S

-
Ervaring: Jaguar XJ-S door Geert-Jan Poorthuis op 01 jan 2019

Deze prachtige XJ-S (12 cilinder!) heb ik gekocht via een veiling afgelopen jaar. De Jag kwam uit de VS en voerde nog kentekenplaten van California toen ik hem ophaalde bij de veiling.

Via een doorverwijzing kwam ik bij Niek terecht. Niek heeft de auto voor mij laten keuren bij de RDW en een Nederlands kenteken aangevraagd. Hij kent de ins en outs, een groot gemak. Los daarvan is het ook een slimme, humoristische en vriendelijke man. Prima ervaring dus.

 

Geert-Jan Poorthuis

BMW i3

-
Ervaring: BMW i3 door S.Persoon op 08 nov 2018

Inmiddels met veel tevredenheid voor de derde keer een auto geïmporteerd via Carmatcher, Niek Jonker. Deze keer een BMW i3 volledig elektrisch en met alle opties gevuld. Importeren in samenwerking met Niek is van harte aan te raden. Betrouwbaar, goed advies en alles geregeld tot aan de aflevering aan de voordeur thuis. Niek tot over……jaar als de batterij versleten is 😊#duurzamerelatie!

Mercedes Benz E klasse

-
Ervaring: Mercedes Benz E klasse door Ronald Kruithof op 17 jul 2018

Beste Niek,

De eerste kilometers met de open kap zitten er al weer op. Lekkere auto en weer een genot om mee te rijden. De auto ruikt nog heerlijk nieuw!!! Ondanks alle nieuwe mogelijkheden, toch al weer aardig vertrouwd.
Ik wil je toch nog even bedanken voor het zoeken naar deze auto en het onderhandelen met MB Ulm. Snel en goed geregeld en voor mij geen rompslomp. Bovendien heeft het een behoorlijk financieel voordeel opgeleverd, zeker als ik het vergelijk met de aanbiedingen die ik al had van de MB dealer in Nederland. Ik wens je alvast een goede vakantie en zal je zeker bij mijn relaties aanbevelen.

Met vriendelijke groet,

Ronald Kruithof NIVRE re
vonRETH contra-expertise

Ford Mustang

-
Ervaring: Ford Mustang door Arjen Middelkoop op 10 jul 2018

Heb mijn Ford mustang via Niek Jonker van Carmatcher gekocht in Duitsland.
Hij heeft de auto zelf opgehaald na een uitgebreide controle mee genomen ,zelfs de alarm installatie laten aanbrengen en alles netjes geregeld met invoer en bpm afdracht .
Daarna auto zelfs thuis gebracht ,goeie service dus zou het de volgende zo weer doen.

gr Arjan

NH GOOI in Business

Op radio 'NH GOOI in Business' werd Niek Jonker van Carmatcher geinterviewd. Beluister hier het audiofragment:

Ervaringen

Wie anders dan onze klanten kunnen u vertellen wat hun ervaringen zijn met CarMatcher. Lees hier hun verhalen.

Referenties

Verzekering

Als extra service biedt CarMatcher u de mogelijkheid uw nieuw gekochte auto via ons te verzekeren.

Regel het nu!

Zelf zoeken?

Als u zelf een auto wilt zoeken in o.a. Duitsland of Amerika, dan helpen wij u op weg met de meest bekeken websites.

Lees onze tips