Op zoek naar een specifieke auto? Bel 035 888 39 39 of mail naar info@carmatcher.nl en wij gaan voor je aan de slag.

Ervaringen en referenties

Mazda CX-5

-
Ervaring: Mazda CX-5 door Remko Schardam op 26 nov 2016

Carmatcher.nl, een prima ervaring !
Inkoop, transport en papierwinkel super geregeld, vanaf het het moment dat de wagen op transport ging binnen 10 werkdagen RDW, BPM, kenteken afgehandeld en de kentekenplaten zelfs nog op zaterdag door Niek er op gezet.
Heerlijk ritje gemaakt in het weekend :)
Volgende auto zeker weer !

Volvo XC90 T8

-
Ervaring: Volvo XC90 T8 door Carlo Vijverberg op 19 nov 2016

Niek Jonker ken ik al vele Jaren en ik heb inmiddels m’n derde auto bij hem gekocht. In juni dit jaar heb ik hem benaderd voor een SUV hybride. De voorkeur ging uit naar een Porsche Cayenne SE hybride of een BMW X5 4.0e hybride uit 2015 met 14% bijtelling. In IJsland stond een hele volle zwarte Porsche Cayenne SE maar die was snel verkocht. Vervolgens in Frankrijk een hele mooie BMW X5 4.0e hybride M-sport eveneens in kleur zwart. Echter, in Frankrijk is het bijzonder lastig om de BTW van een occasion terug te vorderen. Na al die telefoontjes en mailtjes met Niek (zelfs op z’n vakantieadres deze zomer was hij altijd te bereiken) heb ik de zoektocht begin oktober even losgelaten. Ik heb hem toen gevraagd mij te factureren voor al zijn tijd maar daar wilde hij echt niets van weten. Half oktober belde Niek me terug: “Hé Carlo, ik heb eventueel een zwarte Volvo XC 90 Twin Engine uit december 2015 met 7% bijtelling uit Duitsland! Is dit iets voor je?”. Ik heb toen hier direct positief op gereageerd en vorige week is deze fantastische auto persoonlijk door Niek bij me thuis afgeleverd. Niek is een echte auto liefhebber die precies weet wat de klant wil. Top gedaan!

Carlo Vijverberg, Naaldwijk

BMW 428 Cabriolet

-
Ervaring: BMW 428 Cabriolet door R. Groenewegen op 22 aug 2016

Niek ,

wederom bedankt voor de fijne samenwerking. De auto is ook nu weer prachtig. 2 jaar geleden hebben we via jou een mooie Porsche Panamera uit Duitsland gehaald. Die auto is nog steeds top. Nu een mooie BMW cabrio. Deze keer uit Luxemburg. Ook nu was het erg prettig en gezellig om met je samen te werken. Hartelijk dank voor al je inspanningen. Deels zelfs tijdens je vakantie in Italië. Volgende keer komen we zeker weer bij je terug.

BMW 320 Touring

-
Ervaring: BMW 320 Touring door van Berge op 14 mei 2016

Na een speurtocht op mobile.de een BMW 320 Touring 2001 gevonden met weinig km.
Gelijk Niek gebeld om contact te leggen met de verkoper.
Binnen enkele uren teruggebeld door Niek dat de auto er nog is en dat er nog wel iets van de prijs af kan,
maar dat we over een paar dagen maar weer een keer moesten bellen ivm vakantie dagen.
Geduld is een schone zaak en dus een week later na nog wat heen en weer gebel, samen op pad met Niek om de auto te gaan bekijken.
De auto staat in de buurt van Hannover, dus tijd genoeg om tijdens de heenreis eindeloos over auto’s te praten. Heerlijk.
Na grondige check, proefrit en controle van de papierwinkel door Niek, blijkt de BMW een bijna nieuwe auto te zijn van 15 jaar oud.
Platen gekocht en weer terug naar Nederland. Een paar dagen later belt Niek dat de auto klaar staat met vers Nederlands kenteken.
Wat een service! 
Dank Niek voor je betrokkenheid en professionaliteit. Volgende auto meld ik me weer!

groet Alexander en Ellen

Audi A5 cabriolet

-
Ervaring: Audi A5 cabriolet door Floris op 13 mei 2016
Een verfrissende ervaring in de automotive wereld, Niek is een prettige, servicegerichte en betrouwbare liefhebber die de hele hassle uit handen neemt, een volgende importauto komt weer via Carmatcher

Groet,
Floris
 

Audi Q5

-
Ervaring: Audi Q5 door GertJan Dekkers op 11 mei 2016

Beste Niek,

graag wil ik je bedanken voor je advies en voor het importeren van een prachtige AudiQ5.
Het was erg prettig zaken met je doen omdat je snel reageert en de verwachtingen goed managed. Daarnaast ben je op een vriendelijke manier constructief kritisch in alle stappen van het aankoopproces.

Kortom: Zoek je een auto, ga in zee met Carmatcher!

Gertjan Dekkers

Porsche Macan Turbo

-
Ervaring: Porsche Macan Turbo door Marco op 16 apr 2016

Voor deze klant hebben wij alles geregeld om deze auto als verhuisgoed mee te nemen naar Nederland. Dus geen BPM. Ook hiermee zijn wij u graag van dienst

BMW 428 Cabriolet

-
Ervaring: BMW 428 Cabriolet door Jeroen van Valen op 05 feb 2016

Niek is een topper. Hij reageert snel op informatieverzoeken en leverde bruikbare modellen aan om een goede keuze te maken. Ook nadat de opdracht is gegeven hield Niek me goed op de hoogte. Op mijn ongebruikelijke verzoek om een grote rode strik met lint te regelen bij aflevering reageerde Niek enthousiast. De auto was een kado voor mijn vrouw en Niek zorgde ervoor dat de auto op het juiste moment, conform alle afspraken, voor de deur werd afgeleverd. Met rode strik! Verassing geslaagd.

Een auto kopen uit het buitenland via een intermediair die je niet kent geeft vooraf toch enige onzekerheid, maar ik kan niet anders zeggen dan dat Niek de opdracht keurig heeft uitgevoerd. Hij is kundig en betrouwbaar. En tenslotte een aardige, sociale vent. Koop gerust een auto via hem.

Groet,
Jeroen

Volkswagen Touareg Hybride

-
Ervaring: Volkswagen Touareg Hybride door Oleg Volpin op 02 feb 2016

Hey Everybody,

I would highly recommend Niek and Carmatcher Services.
You are getting very good cars in very good price, and most important His Service is VERY Reliable.

Highly Recommend
Oleg

Volvo XC90 T8

-
Ervaring: Volvo XC90 T8 door Bob van Willigen op 29 jan 2016

Ik was al een tijdje op zoek naar een nieuwe auto. Ik wilde voor de verandering wel eens een nieuwe grote SUV. Gezien ik zakelijk wilde rijden werd ik keer op keer met erg hoge bijtelling geconfronteerd. Tot dat de nieuwe XC90 werd geintroduceerd... Wat een topper !! Groot, robuust, niet meer dat saaie en degelijke Volvo imago en bovenal, slechts 14% bijtelling !!! Ik configureren en hoe verwend ben je, toch nog wel een dure oplossing om zakelijk van a naar b te komen. Enfin, lang verhaal kort, alle documentatie ging de kast weer in en had me er bij neer gelegd toch maar met de 520d door te rijden. Hee maar toen gebeurde het !! Volvo had het voor elkaar om de XC90 T8 met 407 pk onder de 50gr uitstoot te krijgen waardoor dit o zo mooie slagschip met slechts 7% bijtelling werd belast !! Hoe bizar ?!?? Maar ja , obv de 14% bijtelling was deze auto al uitverkocht in ons mooie kromme belasting landje, laat staan nu met 7% !!! Het duurde slechts een halve dag na het bericht van de bijtellings verlaging en Niek Jonker kwam in de lucht !! Bob, is dit niets voor jou ?!?! Echt wel !!! Ik heb hem via Niek kunnen bestellen maar zo duidelijk en transparant als Niek altijd is, het werd spannend om de auto op tijd vóór 1 jan 2016 geregistreerd te krijgen !! Weer een heeeel lang verhaal kort, het is Niek gelukt om mijn auto op 29/12/2015 in Duitsland geregistreerd te krijgen waardoor ik hem nu voor 7% rijden kan. Niek, wederom heel veel dank voor het leveren van deze geweldige auto !!! Jij heb je in zoveel bochten moeten wringen om deze auto te kunnen leveren, echt niet normaal !!! Alles voor de klant..... 

Laatste keer... Bedankt Niek Jonker!

Met vriendelijke groet,
Bob van Willigen

Ervaringen

Wie anders dan onze klanten kunnen u vertellen wat hun ervaringen zijn met CarMatcher. Lees hier hun verhalen.

Referenties

Verzekering

Als extra service biedt CarMatcher u de mogelijkheid uw nieuw gekochte auto via ons te verzekeren.

Regel het nu!

Zelf zoeken?

Als u zelf een auto wilt zoeken in o.a. Duitsland of Amerika, dan helpen wij u op weg met de meest bekeken websites.

Lees onze tips