Op zoek naar een specifieke auto? Bel 035 888 39 39 of mail naar info@carmatcher.nl en wij gaan voor je aan de slag.

Garantie voor import auto's tot 12 jaar en 200.000 km

Een van de meest gestelde vragen is "Hoe zit het met de garantie van een import auto?". Een auto vanuit binnen de EU valt onder de gewone fabrieksgarantie. Als uw auto buiten de fabrieksgarantie valt kunnen wij u een garantie pakket aanbieden in samenwerking met AutoTrust.

Dit heeft als groot voordeel dat u uw auto kunt laten onderhouden en repareren bij een door uw gekozen autobedrijf, dus ook door uw vertrouwde garage!

De garantie-pakket van Autotrust beschermt u tegen hoge kosten die het gevolg is van mechanische (en dus ook motorische) en/of elektronische mankementen.

 • Indien u een auto koopt die minder dan 110.000 km heeft gereden is het mogelijk om een 'Totaal Garantie' op uw auto te krijgen.
  Deze garantie geldt voor nagenoeg de gehele auto.
 • Indien u een auto koopt die tussen de 110.000 km en de 150.000 km heeft gereden dan kunt u gebruik maken van de 'Extra Garantie', hiermee zijn de belangrijkste technische onderdelen van de auto gedekt: motor, aandrijving, versnellingsbak, koelsysteem, brandstofsysteem, elektrische systemen, remsysteem etc.
 • Auto's die tussen de 150.000 km en 200.000 km hebben gereden komen in aanmerking voor de 'Basis Garantie'.
  Dan heeft u zekerheid over de motor, de aandrijving en de versnellingsbak.
Logo Autotrust

De voordelen van een Autotrust Garantie

 • Garantie om mee te nemen (repareren bij u in de buurt)
 • Ook garantie bij defecten in het buitenland
 • Mogelijkheid tot verlengen
 • Arbeidsloon en onderdelen worden vergoed

Graag informeren wij u over de exacte voorwaarden en mogelijkheden van een Autotrust garantiepakket. Neem hiervoor contact met ons op.