Op zoek naar een specifieke auto? Bel 035 888 39 39 of mail naar info@carmatcher.nl en wij gaan voor je aan de slag.

Ervaringen en referenties

Audi Q5

-
Ervaring: Audi Q5 door Jafar op 16 okt 2017

Beste Niek,

Ik wil je graag bedanken voor je totale en complete hulp en advies voor het importeren van de prachtige AUDI Q5.
Het was voor mij een nieuwe en prettige ervaring met je samenwerken. Jen bent een professionele auto importeur .
Hierbij wil ik graag mijn belevingen met Niek Jonker en Carmatcher als volgend noemen:

- Vriendelijk contact
- Altijd bereikbaar
- Informatieve gesprek
- Kritische zoektocht om een goede en gepaste auto voor mij te vinden
- Doorzetten en managing vermogen van het begin tot het eind
- Uitgebreide kennis van de auto wereld
- Goede contacten binnen de diutse automarkt
- Juiste en officiële en voordeligste manier van het berekenen van de BPM



Niet vergeten, als je binnen het kantoor van Carmatcher loopt krijgt je heel erg lekkere koffie ook erbij.!! Wat ik aantal heb gedronken.
ik ga binnenkort nog een koffie halen maar deze keer met een cadeautje voor Niek.

Landrover Defender

-
Ervaring: Landrover Defender door Erik op 22 sep 2017

Nadat Niek ons had geholpen bij de import van onze Mercedes, hebben wij hem ook om hulp gevraagd bij de import van een Land Rover Defender 110.
In eerste instantie was het plan om een mooie groene Defender uit Spanje te importeren. Niek vond dit ook een leuke uitdaging. Na contact met de verkoper, het zien van de foto’s van de auto en een prijsafspraak kon het ophalen van de auto gaan gebeuren. Niek boekte de vliegticket, hotel etc. Op de dag van vertrek toch nog even contact met de verkoper opgenomen en toen bleek dat de auto inmiddels aan iemand anders was verkocht. Dat was erg balen en daaruit bleek maar weer hoe onbetrouwbaar de verkoper was. Echter de tijd begon te dringen omdat we de auto nodig hadden voor de vakantie. Daarna in Duitsland op zoek gegaan naar een Defender. Daar bleek een hele mooie Defender 110 SVX te koop te staan met weinig kilometers op de teller. Dit bleek ook te kloppen met het onderhoud en de TUV. Vervolgens heeft Niek geholpen om deze auto te importeren. Zodoende hadden we een paar weken voor de vakantie toch een nieuwe Land Rover. Inmiddels is de auto naar de Nordkapp geweest en ook zonder problemen terug gekomen. 
Dankzij de fantastische hulp van Niek is onze vakantie niet in het water gevallen. Niek is iemand die wel van een uitdaging houdt bij het importeren van auto’s en daarbij zeer goed bereikbaar is en goede adviezen geeft.

BMW X3

-
Ervaring: BMW X3 door Regis Logghe op 01 aug 2017

Het was mij al snel duidelijk dat Niek Jonker me uit mijn dromen zou helpen. Het type auto wat ik wilde was steeds een Re-import uit Amerika met schade. Bij de volgende zoektocht voor een andere auto gaf Niek aan dat het bedrijf niet te vertrouwen was.Dus verder zoeken. Uiteindelijk een goede keus kunnen maken. Zelf de auto opgehaald en door Niek laten afhandelen.Bij de firma in Duitsland was er niet te onderhandelen over de vloermatten die er niet inzaten…….dat was voor hen heel gewoon.De firma aldaar had die auto ook zonder matten gekocht van de vorige eigenaar………De auto was 7 maanden oud met 4000 km. Toch een kleine deceptie op de aankoop. Wie koopt er nou een auto zonder matten …. Het gaat me niet om de kosten maar ….. Zet de prijs dan wat hoger op de site …….
Niek heeft de matten zelf geregeld……….zonder extra kosten……. Wij weer blij. 
Zo zie je maar dat je maar beter bij Carmatcher op de koffie kan gaan dan zelf te pionieren.
Gewoon klasse van CARMATCHER..

Fiat 500 Cabriolet

-
Ervaring: Fiat 500 Cabriolet door Nicole Bouts op 15 jun 2017

Al jaren doe ik, als het op auto's aankomt, zaken met Niek Jonker / CarMatcher.

We kennen elkaar uit zijn Renault tijd en daar heb ik hem leren kennen als iemand die weet wat service is.
Bij Niek heb ik nooit het gevoel gehad dat hij mij iets wil verkopen. Hij helpt mij, adviseert mij. Eigenlijk komt het erop neer dat hij mij alles wat ik lastig vind uit handen neemt.

Mijn meest recente aankoop via CarMatcher is mijn supergave FIAT 500, een cabrio, knalrood en echt helemaal geweldig. Naast dat ik heel vrolijk wordt van dit autootje en het precies is waar ik naar op zoek was; Gaat het snel, is het vertrouwd, een goede prijs en weet ik dat het goed zit (en rijdt).

Ik kan Niek als CarMatcher echt aanbevelen, dus bedankt Niek voor alle goede zorgen!




Met hartelijke groet,

Nicole Bouts
reclamebureau ONyVA

Citroen C5

-
Ervaring: Citroen C5 door Dirk Harm op 30 mei 2017

Ik was al enige tijd op zoek naar een Citroën C5 met de V6 3.0 biturbo diesel. Gevonden in Duitsland, waarna Niek mij eerst adviseerde over het aankooptraject en de benodigde papieren. Daarna heeft Niek de auto naar Nederland laten halen en voor mij de invoer en BPM geregeld. Daarbij kwam de BPM behoorlijk lager uit dan waarop ik gerekend had. Erg fijn! 

Niek heeft het hele traject goed begeleid, reageerde altijd snelle en vakkundige op mijn vragen en zorgde voor een probleemloze invoer. Een aanrader!

Mini Clubman

-
Ervaring: Mini Clubman door Pauline Suidgeest op 28 mrt 2017

Toen ik onlangs aan een andere auto toe was, kwam ik via-via bij Niek terecht.
Na een prettige kennismaking (met een goede kop koffie!) en enig onderzoek, bleek dat voor mij importeren uit Duitsland niet gunstig was.
Niek is vervolgens met mij op zoek gegaan naar goede opties in Nederland en heeft me geholpen met de aankoop van mijn nieuwe auto en de inruil van mijn oude.
Ik rijd met ontzettend veel plezier in mijn nieuwe auto.
Ook is hij niet te beroerd om me te helpen met de verkoop van mijn oude winterbanden.

Ik heb Niek ervaren als een prettige en aimabele persoon, die terzake kundig is en meedenkt om autoproblemen op te lossen. 
Ik hoop dat het nog een hele tijd duurt, maar als ik weer een auto nodig heb, zou ik Niek zo weer vragen!

Porsche Panamera

-
Ervaring: Porsche Panamera door Nardie Fanchamps op 16 feb 2017

Niek kennen we al een behoorlijk aantal jaar. Na een eerdere succesvolle aankoop van een auto uit Duitsland, en de door Niek geregelde verkoop van twee van onze voormalige auto’s, wederom samen met Niek het aankooptraject van een Porsche Panamera Turbo uit Duitsland gedaan. Resultaat: een waanzinnig mooi en gaaf exemplaar. Niek deed voor ons de prijsonderhandeling en samen hebben we de auto bij de Porsche dealer opgehaald. Het traject duurde door topdrukte bij de RDW wat langer dan gebruikelijk, maar alles is perfect verlopen en we zijn zeer blij met deze waanzinnig mooie auto.

Niek, bedankt voor alles. Bij een volgende auto maken we graag weer gebruik van jouw diensten.

Groet, Laura en Nardie.

Nissan Patrol

-
Ervaring: Nissan Patrol door Matthijs Albersen op 02 feb 2017

Referentie volgt

Porsche 911 Taga 4S

-
Ervaring: Porsche 911 Taga 4S door Hendrik Jan op 20 jan 2017

Ha Niek,



Wat een feestje om deze PT4S samen uit Duitsland te halen!?! Het ging allemaal niet vanzelf… Al van de zomer hadden we deze auto op het oog; echter hij mocht pas verkocht worden na 6 maanden gebruik – ook wel zo handig qua BPM zoals je mij al snel adviseerde. En toen de kogel door de kerk; contracten over een weer, handtekeningen en daarmee de trotse eigenaar van deze pracht auto. Helaas niet, een dag later kregen we een belletje dat de auto “lokaal” verkocht was…. WTF dachten we, kan niet waar zijn. Maar wat lekker om vervolgens 4 dagen later te horen dat de lokale eigenaar zijn financiering (niet te geloven he!) niet rond kreeg. En dus principes aan de kant, en wederom een handtekening gezet. Een week later togen we naar Hannover, op naar de Porsche dealer om de auto te halen. Tjonge, wat een bureaucratie alvorens je een tijdelijke plaat hebt in Duitsland… Maar goed, 4 uur later, eindelijk op weg naar huis. En alsof het ons toen echt mee zat?!? Niet dus… maar liefst 3 uur in de file gestaan…. Maar eind goed, al goed. Deze pracht PT4S staat nu lekker voor de deur! Niek, bedankt voor je hulp!!



Een beste groet, HJ

Audi TT

-
Ervaring: Audi TT door Nico Nijman op 04 jan 2017

Beste Niek,
Prima. Die heb je verdiend.

Bij de import van de Audi van mijn keuze heb ik een goede ervaring met Carmatcher.
In het voortraject was het meteen duidelijk wat de kosten zouden zijn en er werd snel en efficiënt gewerkt.
Dat het kenteken zo lang op zich liet wachten kwam alleen maar door de RDW.
De volgende import is weer voor jou, Niek!

Groet,
Nico Nijman

Ervaringen

Wie anders dan onze klanten kunnen u vertellen wat hun ervaringen zijn met CarMatcher. Lees hier hun verhalen.

Referenties

Verzekering

Als extra service biedt CarMatcher u de mogelijkheid uw nieuw gekochte auto via ons te verzekeren.

Regel het nu!

Zelf zoeken?

Als u zelf een auto wilt zoeken in o.a. Duitsland of Amerika, dan helpen wij u op weg met de meest bekeken websites.

Lees onze tips