Op zoek naar een specifieke auto? Bel 035 888 39 39 of mail naar info@carmatcher.nl en wij gaan voor je aan de slag.

Ervaringen en referenties

Porsche 911 Cabriolet

-
Ervaring: Porsche 911 Cabriolet door Edwin Exoo op 19 apr 2022
Ik heb een zeer goede ervaring met CarMatcher, Niek. Persoonlijke begeleiding, kennis van zaken en complete service van A tot Z. Reageert snel op vragen, zoekt achtergronden uit van verkoper en auto, heeft de juiste contacten binnen de branche. Zeer geruststellend en prettig om op deze manier een auto te importeren!!
 
 

Met vriendelijke groet, Edwin Exoo.

BMW 528 i Xdrive

-
Ervaring: BMW 528 i Xdrive door Warner Harmsen op 04 apr 2022
Niek (Carmatcher) heeft mij super geholpen met het vinden en het importeren van mijn BMW 528 Xi. Het transport, de BPM aangifte en het op kenteken zetten waren rap geregeld door Niek. Wilt u ook een auto importeren? Ik raad Carmatcher (Niek) van harte aan!

Hartelijke groet,
Warner Harmsen

Toyota Yaris

-
Ervaring: Toyota Yaris door GJ de Jongh op 04 nov 2021

Via een goede bekende naar Carmatcher gegaan voor een andere auto. Gesproken over mijn wensen en de mogelijkheden. Uiteindelijk een keuze gemaakt en nog geen veertien dagen later stond de auto rijklaar spic en span voor de deur. Alles perfect geregeld tot in de puntjes. Instappen en rijden maar.  Zeker een aanbeveling waard.

Audi RS4

-
Ervaring: Audi RS4 door Hans Schoon op 01 okt 2021

Mijn droomauto is werkelijkheid geworden dankzij de medewerking van Niek Jonker van Carmatcher.

Niek heeft mij heel goed geholpen met de aanschaf van mijn RS4 uit Duitsland. Bij de eerste kennismaking met Niek was er direct een klik en herken je de liefhebber in Niek. Met zijn ruime ervaring en goede referenties had ik er direct vertrouwen in dat hij voor mij de juiste man was om mijn droom uit te laten komen. We zijn samen direct aan de slag gegaan en Niek heeft alles snel in gang gezet en voor mij ook nog de installatie van een alarm in de auto geregeld. Tijdens het proces heeft Niek me altijd direct op de hoogte gehouden van de voortgang via email en Whatsapp. Als je een betrouwbare partner zoekt met een persoonlijke benadering die je helpt bij het importeren van een auto dan ben je bij Niek zeker aan het goede adres.

Mercedes Benz

-
Ervaring: Mercedes Benz  door Ouassim op 26 aug 2021

Perfect geholpen! Niek heeft voor mij een sportwagen geïmporteerd uit Duitsland. Het hele proces inclusief transport heeft hij onder zijn hoede genomen. Oprecht een aanrader.

VW Westfalia

-
Ervaring: VW Westfalia door R. Tomassen op 25 mei 2021

In maart vonden wij eindelijk de door ons gezochte Westfalia camper o.b.v. een VW Transporter. Zoals verwacht niet in Nederland waar deze uitvoering weinig voorkomt en zodoende kwamen wij in contact met Niek van Carmatcher. Op een eerste vraag via email werd snel gereageerd. Wat opviel was het enthousiasme van Niek t.a.v. onze mogelijke aankoop en plannen daarmee. Tevens zijn flexibiliteit t.a.v. te leveren service. Zo hadden wij veelvuldig contact via WhatsApp buiten werktijd, reed hij mee naar België en op de terugweg gewoon even mee via Leiden waar nieuwe velgen werden gemonteerd. Op een zondag (zijn verjaardag nog wel) even de deur open doen om iets af te leveren, het regelen van bestikkering, een foto sturen van het audio systeem of even kijken of er een extra accu onder de bijrijderstoel is gemonteerd, geen van dat alles was een probleem voor Niek. Het begeleiden van het importproces voelde bijna als bijzaak maar is uiterst professioneel geregeld. Bij Niek draait het niet om een zakelijke import activiteit maar het blij maken van klanten. Tot in detail zoals mijn VW sleutelhanger of een heerlijke koek onderwegin België. Nogmaals dank Niek - het was superleuk en prima geregeld. Uitermate aanbevolen die Carmatcher toko van je

Porsche Cayman

-
Ervaring: Porsche Cayman door Justin Vaneman op 21 mei 2021

Vorige week heb ik mijn nieuwe auto van Carmatcher mogen ontvangen en ik ben zeer tevreden over de geleverde service. In de verkennende fase hebben zij mij met hun brede inhoudelijke kennis geadviseerd over de auto´s die ik leuk vond en zijn wij samen tot een keuze zijn gekomen. Vervolgens hebben zij mij van A tot Z ontzorgd. Zo hebben zij een check gedaan op de verkopende partij, onderhandeld over de prijs, het transport van Duitsland naar Nederland verzorgt en de administratie met het RDW en belastingdienst geregeld. Het meest tevreden ben ik over de communicatie gedurende het traject waarin ik vrijwel elke dag een update (inclusief foto´s!) heb ontvangen. Iets wat zeer welkom is bij een toch wel uitzonderlijke aankoop.

Audi A5 Cabriolet

-
Ervaring: Audi A5 Cabriolet door Ellen van Wijk op 07 mei 2021

We zagen een prachtige rode Audi A5 Cabrio op de site van Carmatcher staan. We hebben contact gezocht en Niek Jonker van Carmatcher is meteen aan de slag gegaan om de auto vanuit Duitsland voor ons te importeren. De service is geweldig. Niek reageert overal meteen op. Afgelopen vrijdag de auto opgehaald en onze verwachtingen zijn overtroffen, een geweldige auto en een geweldige service. Wij kunnen Carmatcher zeker aanbevelen!

BMW 530i

-
Ervaring: BMW 530i door J. Koopman op 26 mrt 2021

Niek van Carmatcher.nl heeft ons op een voortreffelijke manier geholpen bij het importeren van onze BMW 5.

Nadat wij onze droomauto in Duitsland hadden gevonden bij BMW Essen (ook een prima adres als u een jonge BMW zoekt), daar de koop gesloten. BMW dealer verzorgde voor ons een 3 dagen Zoll kenteken en van Niek / Carmatcher, mochten we vanaf de grens zijn handelaarskenteken gebruiken om zo verzekerd door NL te rijden naar het bedrijf van Niek.

Daar de auto en papieren aan Niek overgedragen. We kregen te horen dat het wel 1 a 1,5 week kon duren maar tot onze stomme verbazing kregen we na 4 dagen al van Niek bericht dat de auto op kenteken stond. Ook de BPM-berekening heeft hij op een “prettige” manier voor ons weten te regelen en die viel vriendelijker uit dan de vooraf gemaakte schatting. Al met al een prima Import van onze auto.

Ik zou een volgende keer zo weer met hem in zee gaan. Dank, namens Jan en Heleen.

Lexus RX450h

-
Ervaring: Lexus RX450h door Jan Ven op 23 feb 2021

Niek Jonker van CarMatcher heeft mij geholpen bij het invoeren van mijn Lexus. Hierdoor was het in deze Coronatijd niet nodig om zelf met de wagen naar de RDW te gaan.
Alles in een paar dagen geregeld; verificatie, overzetting Duitse TUV, aanvraag Kenteken, aangifte BPM, te naam stelling en de Kentekenplaten.
Geheel verzorgd en stressvrij traject !

Dank en groet van Jan

NH GOOI in Business

Op radio 'NH GOOI in Business' werd Niek Jonker van Carmatcher geinterviewd. Beluister hier het audiofragment:

Ervaringen

Wie anders dan onze klanten kunnen u vertellen wat hun ervaringen zijn met CarMatcher. Lees hier hun verhalen.

Referenties

Verzekering

Als extra service biedt CarMatcher u de mogelijkheid uw nieuw gekochte auto via ons te verzekeren.

Regel het nu!

Zelf zoeken?

Als u zelf een auto wilt zoeken in o.a. Duitsland of Amerika, dan helpen wij u op weg met de meest bekeken websites.

Lees onze tips