Op zoek naar een specifieke auto? Bel 035 888 39 39 of mail naar info@carmatcher.nl en wij gaan voor je aan de slag.

Ervaringen en referenties

BMW i3

-
Ervaring: BMW i3 door S.Persoon op 08 nov 2018

Inmiddels met veel tevredenheid voor de derde keer een auto geïmporteerd via Carmatcher, Niek Jonker. Deze keer een BMW i3 volledig elektrisch en met alle opties gevuld. Importeren in samenwerking met Niek is van harte aan te raden. Betrouwbaar, goed advies en alles geregeld tot aan de aflevering aan de voordeur thuis. Niek tot over……jaar als de batterij versleten is 😊#duurzamerelatie!

Mercedes Benz E klasse

-
Ervaring: Mercedes Benz E klasse door Ronald Kruithof op 17 jul 2018

Beste Niek,

De eerste kilometers met de open kap zitten er al weer op. Lekkere auto en weer een genot om mee te rijden. De auto ruikt nog heerlijk nieuw!!! Ondanks alle nieuwe mogelijkheden, toch al weer aardig vertrouwd.
Ik wil je toch nog even bedanken voor het zoeken naar deze auto en het onderhandelen met MB Ulm. Snel en goed geregeld en voor mij geen rompslomp. Bovendien heeft het een behoorlijk financieel voordeel opgeleverd, zeker als ik het vergelijk met de aanbiedingen die ik al had van de MB dealer in Nederland. Ik wens je alvast een goede vakantie en zal je zeker bij mijn relaties aanbevelen.

Met vriendelijke groet,

Ronald Kruithof NIVRE re
vonRETH contra-expertise

Ford Mustang

-
Ervaring: Ford Mustang door Arjen Middelkoop op 10 jul 2018

Heb mijn Ford mustang via Niek Jonker van Carmatcher gekocht in Duitsland.
Hij heeft de auto zelf opgehaald na een uitgebreide controle mee genomen ,zelfs de alarm installatie laten aanbrengen en alles netjes geregeld met invoer en bpm afdracht .
Daarna auto zelfs thuis gebracht ,goeie service dus zou het de volgende zo weer doen.

gr Arjan

Porsche Macan S

-
Ervaring: Porsche Macan S door Anu op 09 jul 2018

We used Niek’s services to import a beautiful Porche Macan S and we were very happy with not just his professionalism but also his kindness. He did a very rigourous job at the inspection and ensured everything was fine, imported the car personally by driving it from Germany. What was also incredible is that he handed us the car even before the final transfer of money hit his bank account (because of some bank transfer issues) and could trust us based on showing the bank transfer. That was really amazing and left us so grateful as we could get the car in time for our holiday. Niek was a reminder this planet has lovely souls like him. 

BMW 320d Touring

-
Ervaring: BMW 320d Touring door Marlies Bakker op 07 jun 2018

De zoektocht begon bij een fiat 500 en is geëindigd bij BMW....

Met (engelen)geduld heeft Niek mij begeleid in de zoektocht en het aankoopproces geregeld. 

Ik ben super blij met mijn auto en de service die Carmatcher verleend.

Dank, Niek!

BMW 530 Touring

-
Ervaring: BMW 530 Touring door Myron Jacobs op 16 apr 2018

In de zoektocht naar een BMW werd ik al snel verbonden met Niek. Verschillende buren hadden al auto’s via Niek laten importeren. Ben zelf erg kieskeurig in wat ik wil en dan op internet een auto uitzoeken voelt raar, want het gaat over een hoop geld zonder de ‘moods & feel’, het blijven plaatsjes die je bekijkt. Niek gaf mij het vertrouwen het wel van de plaatsje aan te durven.

Zelf had ik al een paar auto’s uitgekozen en een lijstje met Niek besproken, hieruit viste hij al gelijk een aantal mogelijkheden waar hij een relatie mee had dan wel dat hij aangaf van een bepaald ‘adres’ niet te kopen.


Hierna ging het snel en was mijn wens BMW gelijk raak, dan wil je natuurlijk de dag daarna rijden. Maarja dan moet je toch nog even wachten en in ‘het hoofd duurt dat lang’. Binnen 2 weken stapte ik vol trost in m’n nieuwe wagen. Het enthousiasme en de kennis en kunde van Niek is erg fijn alleen al voor een kop koffie is een gesprekje met Niek de moeite waard en dan volgt de auto vanzelf.

Lexus RX450h

-
Ervaring: Lexus RX450h door Edwin Roothuis op 13 apr 2018

April 2018 een Lexus RX 450H in Duitsland gevonden en door Niek laten importeren. Gelukkig had hij al het papierwerk snel geregeld en kon ik
(ondanks de feestdagen) binnen een week rijden. Kenmerken van Niek: flexibel, meedenkend en betrouwbaar. Top geregeld, volgende keer weer.

Edwin Roothuis.

Audi Q5

-
Ervaring: Audi Q5 door J. Haars op 16 mrt 2018

Het importeren van een jong gebruikte auto heeft grote financiele voordelen, maar het keuze proces is een stuk lastiger omdat je zelf de auto niet kunt beoordelen en, bij een nieuwe auto,
geen keuze kunt maken in alle beschikbare opties. Ik heb besloten om samen met Niek Jonker van Carmatcher dit proces te doorlopen en ben er zeer tevreden over. Niek kent de markt en de
verschillende type’s door en door zodat hij goed in staat is je te adviseren en interessante opties te selecteren. Kortom een betrouwbaar adres voor het kopen van een bijna nieuwe auto voor een interessante prijs

BMW 530d Touring

-
Ervaring: BMW 530d Touring door Ricardo van Dam op 09 mrt 2018

Na 9 jaar trouwe dienst van de Renault Espace (via carmatcher) werd het tijd voor een nieuwe auto. Zonder enkele twijfel weer Niek Jonker van Carmatcher benaderd. Niek heeft ons weer fantastisch geholpen bij het vinden van de nieuwe auto. Klantvriendelijk, snel, de extra stap zettend en met wat humor heeft hij ons in dit traject bij gestaan. Wij rijden weer in een heerlijke auto, hartelijk dank Niek!

Groet 

Ricardo

Mini Clubman

-
Afbeelding niet beschikbaar

Vriendelijk dank voor de goede en intensieve begeleiding m.b.t. de zoektocht naar een mooie en vooral goede kwalitatieve jonge Mini clubman uit Duitsland.

Ondanks dat wij uiteindelijk toch voor een in NL aangeboden Mini hebben gekozen, zouden wij zeker bij overweging voor een import auto uit Duitsland direct weer contact met CarMatcher opnemen.

Nogmaals dank voor je inzet, adviezen en pro actieve houding, wij hebben deze als zakelijk en zeer prettig ervaren en bevelen Carmatcher zeker aan voor mensen die een auto uit Duitsland zouden willen importeren.

Mvg

Ronald Eek

Ervaringen

Wie anders dan onze klanten kunnen u vertellen wat hun ervaringen zijn met CarMatcher. Lees hier hun verhalen.

Referenties

Verzekering

Als extra service biedt CarMatcher u de mogelijkheid uw nieuw gekochte auto via ons te verzekeren.

Regel het nu!

Zelf zoeken?

Als u zelf een auto wilt zoeken in o.a. Duitsland of Amerika, dan helpen wij u op weg met de meest bekeken websites.

Lees onze tips