Op zoek naar een specifieke auto? Bel 035 888 39 39 of mail naar info@carmatcher.nl en wij gaan voor je aan de slag.

Ervaringen en referenties

Volvo XC60 T5 AWD

-
Ervaring: Volvo XC60 T5 AWD door Paul de Weger op 21 feb 2020

Kort en goed: Betrouwbaar, verstand van zaken, advies, biedt keuzes, totaal niet ‘pushy’, gaat voor jou op zoek ipv voor een snelle deal, prettig en compleet in communicatie, m’n tweede aankoop via Niek en zeker niet m’n laatste, ook na koop blijft hij betrokken. Een absolute aanrader!

Audi Q5

-
Ervaring: Audi Q5 door Willem op 07 feb 2020

Ik was op zoek naar een Duitse of Zweedse import auto van maximaal drie jaar oud. Niek van Carmacher heeft mij geweldig geholpen. Hij begreep precies wat ik wilde en kwam met mooie voorstellen van erkende dealers uit deze landen. Uiteindelijk bij de juiste auto uitgekomen. Niek regelt werkelijk alles, het ophalen van de auto, de importformaliteiten en alles wat er verder nog bij kwam kijken. Ik ben nu zeer tevreden. Ik zou Niek zeker aanraden bij vrienden.

Mercedes Benz C 220d

-
Ervaring: Mercedes Benz C 220d door Peter Weizenbach op 19 dec 2019

28 jaar geleden, had ik een geweldig leuke tijd in Aix-en-Provence met Niek. Vandaag komt hij een mooie auto voor ons leveren. Ontzettend leuk!
Aanrader voor wie een auto wil importeren. Veel goedkoper, en op Niek kan je bouwen!

VW Golf 3 deurs

-
Ervaring: VW Golf 3 deurs door Mathijs van Loo op 22 nov 2019
Je nieuwe droom auto is nergens in Nederland te vinden, wat doe je dan? Over de grens kijken natuurlijk! 
Maar een auto in het buitenland kopen? Dat is toch hartstikke ingewikkeld met invoeren, BPM en op kenteken zetten en zo…? 
Waar begin je eigenlijk met zoeken? En als je hem dan gevonden hebt,  hoe gaat dat dan met betalen en ophalen??? 
Tja, best wel een hele klus dus, en zeker omdat je het niet al te vaak doet. Gelukkig heeft Niek Jonker van Carmatcher wel jarenlange ervaring met met het importeren van auto’s.
Hij heeft mij geholpen met de aanschaf van een prachtig en ondertussen zeldzaam drie deurs VW Golfje Mk7 uit Duitsland. Van zoekopdracht tot wegrijden, alles zeer professioneel en vriendelijk geregeld! 
Goede, duidelijke antwoorden op al mijn vragen en kort en bondig contact zodat we snel konden schakelen tijdens de onderhandelingen met de verkoper in Duitsland.
Al met al ben ik zeer tevreden over de service van Niek. Dit is wat mij betreft de beste manier om een auto te kopen!
 
 
Dus, wat doe je als je je droom auto niet in Nederland kan vinden? Dat bel je met Niek Jonker van Carmatcher!

Jaguar F-Type

-
Ervaring: Jaguar F-Type door Petra en Dorette op 04 nov 2019

Carmatcher doet zijn naam eer aan, hij macht cars maar hij matcht ook zeker met zijn klanten. hij denkt, zoekt, en beleeft het allemaal mee. Heerlijk die korte lijntjes op het gebied van communicatie, professie en bereikbaarheid en dat is niet geheel onbelangrijk. Hij ontneemt alle zorgen omtrent de aankoop en importtraject van de auto en houdt je van dit alles op de hoogte alsof je er real-time live bij bent.

Ik kan iedereen Niek aanraden als carmatcher maar ook als mens.👍🚗
Met vriendelijke dankbare groet
Petra en dorette

Audi A4 Allroad

-
Ervaring: Audi A4 Allroad door Xander Jacobs op 12 jul 2019
Mijn oude Audi liep plotseling vrij snel op zijn laatste benen, dus er moest snel geschakeld worden.
Via mijn broer getipt om Niek in te schakelen voor de import van een mooie nieuwe Audi uit Duitsland. 
Zelf gezocht op internet en hierdoor snel mijn nieuwe Audi op het oog. Deze mooie Audi A4 Allroad uit 2015 met alle luxe. Niek heeft hierna alles zeer soepel geregeld, binnen 2 weken zat ik in mijn nieuwe auto. Ik kan Niek dan ook van harte aanbevelen. Zeer prettig in het contact, eerlijk en betrouwbaar, daarnaast ook gewoon een gezellige vent! 

Mercedes-Benz-350e

-
Ervaring: Mercedes-Benz-350e door Wijnand Stevens op 03 mei 2019
Niek Jonker heeft ons geweldig geholpen bij de aankoop van onze auto in Duitsland. Tien jaar geleden schakelden wij hem ook al in bij de aankoop van onze vorige auto. Hij werkt snel en efficient, is behulpzaam en betrouwbaar, communiceert goed en heeft kennis van zaken. Ik beveel hem van harte aan.
 
Wijnand Stevens

Audi RS5 Cabriolet en Audi A6 AllRoad

-
Ervaring: Audi RS5 Cabriolet en Audi A6 AllRoad door Dhr A.S . op 25 apr 2019

Van een goede vriend heb ik een jaar geleden het visitekaartje van Carmatcher gekregen omdat hij zeer goede ervaringen had gehad met import van een A6 Allroad.
Het eerste contact was direct prima en Niek geeft je het gevoel dat jij degene bent die een auto importeert en hij je daarmee helpt. Na wat wikken en wegen werd het uiteindelijk een A6 Allroad en een RS5 Cabriolet. Die eerste was niet zo’n probleem want die stond bij een dealer in Duitsland. Deze werd keurig een week later afgeleverd op ons adres. Voordeel € 40.000! 11 maanden oud en 9.800 km op de teller. Hij rook nog nieuw.

De RS5 echter was prive bezit dus dat werd een uitdaging. De verkoper wilde wel zeker zijn dat hij zijn geld kreeg. Tja, dan gaat Niek hem dus gewoon zelf halen, beoordeelt de auto, en blijft overnachten aldaar in zuid Duitsland om vervolgens de volgende dag de auto mee terug te kunnen nemen. (Is ook geen straf denk ik :))
Na een week was alles hier geregeld en kon ik op de eerste mooie lentedagen van het jaar genieten van een heerlijke auto!
Tevens heeft hij nog gezorgd dat de auto een benodigde onderhoudsbeurt kreeg en in beide de verplichte inbouw voor de alarmsystemen werd geregeld.

Kortom, Top! Geheel probleemloos twee auto’s geïmporteerd!
En dan heb ik het nog niet over het grote verschil in prijs voor nagenoeg twee nieuwe auto’s!
Top Niek, nogmaals dank! Een aanrader voor iedereen die een auto wil importeren.

 

A.S

Porsche 718 Boxster

-
Ervaring: Porsche 718 Boxster door Carlo Vijverberg op 19 apr 2019

Dit is inmiddels de 4e auto die ik door Niek Jonker heb laten importeren. Niek snapt helemaal hoe het werkt in de autowereld en heeft aan een half woord genoeg. Ook is hij heel flexibel. Deze Porsche 718 Boxster had ik zelf in het zuiden van Duitsland gekocht zonder dat ik Niek hier vooraf over had ingelicht. Een telefoontje met de mededeling “maandag kom ik met een importauto jouw kant op”, werd enthousiast beantwoord met ”Leuk, gaan we z.s.m. regelen!”. Toen bleek dat er bij de RDW in Nieuwegein geen afspraak op korte termijn kon worden gemaakt is Niek direct uitgeweken naar het RDW keuringsstation in Arnhem. Op vrijdagmiddag werd de auto netjes op kenteken bij me afgeleverd. Zoals ik van hem gewend ben wederom een geweldige  service!

With the best regards | Très cordialement | Met vriendelijke groet,

Carlo Vijverberg

Managing Director

BMW 118

-
Ervaring: BMW 118 door Arnold Reinen op 12 apr 2019
Via google bij Carmatcher terecht gekomen. Al bij het eerste contact merkte ik dat het goed zat. Zelf in Duitsland naar een BMW 1 serie gezocht die aan al onze wensen voldeed. Ondertussen had Niek een inruil voor onze vorige auto in orde gemaakt. Toen de keuze voor de nieuwe gemaakt was heeft Niek daarna alle zorgen van ons overgenomen. De aankoop, transport, invoer en inruil, allemaal prima geregeld. Zelfs de aflevering ging een stuk makkelijker dan bij de dealer. 
Voor de volgende auto gaan we zeker weer kijken of het interessant is om te importeren. 
 
Groet, Arnold Reinen

NH GOOI in Business

Op radio 'NH GOOI in Business' werd Niek Jonker van Carmatcher geinterviewd. Beluister hier het audiofragment:

Ervaringen

Wie anders dan onze klanten kunnen u vertellen wat hun ervaringen zijn met CarMatcher. Lees hier hun verhalen.

Referenties

Verzekering

Als extra service biedt CarMatcher u de mogelijkheid uw nieuw gekochte auto via ons te verzekeren.

Regel het nu!

Zelf zoeken?

Als u zelf een auto wilt zoeken in o.a. Duitsland of Amerika, dan helpen wij u op weg met de meest bekeken websites.

Lees onze tips