Op zoek naar een specifieke auto? Bel 035 888 39 39 of mail naar info@carmatcher.nl en wij gaan voor je aan de slag.

Ervaringen en referenties

Audi A4 Allroad

-
Ervaring: Audi A4 Allroad door Xander Jacobs op 12 jul 2019
Mijn oude Audi liep plotseling vrij snel op zijn laatste benen, dus er moest snel geschakeld worden.
Via mijn broer getipt om Niek in te schakelen voor de import van een mooie nieuwe Audi uit Duitsland. 
Zelf gezocht op internet en hierdoor snel mijn nieuwe Audi op het oog. Deze mooie Audi A4 Allroad uit 2015 met alle luxe. Niek heeft hierna alles zeer soepel geregeld, binnen 2 weken zat ik in mijn nieuwe auto. Ik kan Niek dan ook van harte aanbevelen. Zeer prettig in het contact, eerlijk en betrouwbaar, daarnaast ook gewoon een gezellige vent! 

Mercedes-Benz-350e

-
Ervaring: Mercedes-Benz-350e door Wijnand Stevens op 03 mei 2019
Niek Jonker heeft ons geweldig geholpen bij de aankoop van onze auto in Duitsland. Tien jaar geleden schakelden wij hem ook al in bij de aankoop van onze vorige auto. Hij werkt snel en efficient, is behulpzaam en betrouwbaar, communiceert goed en heeft kennis van zaken. Ik beveel hem van harte aan.
 
Wijnand Stevens

Audi RS5 Cabriolet en Audi A6 AllRoad

-
Ervaring: Audi RS5 Cabriolet en Audi A6 AllRoad door Dhr A.S . op 25 apr 2019

Van een goede vriend heb ik een jaar geleden het visitekaartje van Carmatcher gekregen omdat hij zeer goede ervaringen had gehad met import van een A6 Allroad.
Het eerste contact was direct prima en Niek geeft je het gevoel dat jij degene bent die een auto importeert en hij je daarmee helpt. Na wat wikken en wegen werd het uiteindelijk een A6 Allroad en een RS5 Cabriolet. Die eerste was niet zo’n probleem want die stond bij een dealer in Duitsland. Deze werd keurig een week later afgeleverd op ons adres. Voordeel € 40.000! 11 maanden oud en 9.800 km op de teller. Hij rook nog nieuw.

De RS5 echter was prive bezit dus dat werd een uitdaging. De verkoper wilde wel zeker zijn dat hij zijn geld kreeg. Tja, dan gaat Niek hem dus gewoon zelf halen, beoordeelt de auto, en blijft overnachten aldaar in zuid Duitsland om vervolgens de volgende dag de auto mee terug te kunnen nemen. (Is ook geen straf denk ik :))
Na een week was alles hier geregeld en kon ik op de eerste mooie lentedagen van het jaar genieten van een heerlijke auto!
Tevens heeft hij nog gezorgd dat de auto een benodigde onderhoudsbeurt kreeg en in beide de verplichte inbouw voor de alarmsystemen werd geregeld.

Kortom, Top! Geheel probleemloos twee auto’s geïmporteerd!
En dan heb ik het nog niet over het grote verschil in prijs voor nagenoeg twee nieuwe auto’s!
Top Niek, nogmaals dank! Een aanrader voor iedereen die een auto wil importeren.

 

A.S

Porsche 718 Boxster

-
Ervaring: Porsche 718 Boxster door Carlo Vijverberg op 19 apr 2019

Dit is inmiddels de 4e auto die ik door Niek Jonker heb laten importeren. Niek snapt helemaal hoe het werkt in de autowereld en heeft aan een half woord genoeg. Ook is hij heel flexibel. Deze Porsche 718 Boxster had ik zelf in het zuiden van Duitsland gekocht zonder dat ik Niek hier vooraf over had ingelicht. Een telefoontje met de mededeling “maandag kom ik met een importauto jouw kant op”, werd enthousiast beantwoord met ”Leuk, gaan we z.s.m. regelen!”. Toen bleek dat er bij de RDW in Nieuwegein geen afspraak op korte termijn kon worden gemaakt is Niek direct uitgeweken naar het RDW keuringsstation in Arnhem. Op vrijdagmiddag werd de auto netjes op kenteken bij me afgeleverd. Zoals ik van hem gewend ben wederom een geweldige  service!

With the best regards | Très cordialement | Met vriendelijke groet,

Carlo Vijverberg

Managing Director

BMW 118

-
Ervaring: BMW 118 door Arnold Reinen op 12 apr 2019
Via google bij Carmatcher terecht gekomen. Al bij het eerste contact merkte ik dat het goed zat. Zelf in Duitsland naar een BMW 1 serie gezocht die aan al onze wensen voldeed. Ondertussen had Niek een inruil voor onze vorige auto in orde gemaakt. Toen de keuze voor de nieuwe gemaakt was heeft Niek daarna alle zorgen van ons overgenomen. De aankoop, transport, invoer en inruil, allemaal prima geregeld. Zelfs de aflevering ging een stuk makkelijker dan bij de dealer. 
Voor de volgende auto gaan we zeker weer kijken of het interessant is om te importeren. 
 
Groet, Arnold Reinen

Range Rover Sport

-
Ervaring: Range Rover Sport door E te L op 25 mrt 2019

Carmatcher: Een uitstekend en vertrouwd adres om een auto te laten importeren. Niek heeft alle expertise, kennis en kunde in huis om het gehele traject zorgeloos te laten verlopen.

In alle rust auto’s gescreend afgestemd op mijn eigen wensen en budget. Na de keuze van de auto wordt de hele papierwinkel door Carmatcher overgenomen. Aan het einde
van het traject stond daar een prachtige auto tegen een zeer gereduceerde prijs tov de Nederlandse markt. Met plezier heb ik mijn fee aan Carmatcher betaald. Het was 
me dubbel en dwars waard. Daarom verdient Carmatcher mijn aanbeveling.

Audi A3 Sportback

-
Ervaring: Audi A3 Sportback door Gertjan Dekkers op 20 mrt 2019

Top Audi A3

Top prijs
Top service
Niek heeft ons geweldig geholpen met het importeren van de tweede auto

Mercedes Benz E- klasse Cabriolet

-
Ervaring: Mercedes Benz E- klasse Cabriolet door Lars van Loon op 08 feb 2019

De huidige Europese Unie kent haar oorsprong in 1958 van de vorige eeuw. Zes landen besloten toen dat onderling samenwerken wel eens veeeel meer opleveren zou kunnen dan elkaar te beconcurreren. En, dat bleek, want deze landen realiseerden vrijwel direct een fiks hogere economische groei. Toch kent deze zgn gemeenschappelijke interne markt ook na de verdragen van Maastricht (1993) en Lissabon (2009), nog aanzienlijke verschillen. Voorbeeldje, het Portugese minimumloon is bijvoorbeeld slechts een derde van het Nederlandse minimumloon. Maar ook de winstbelasting voor bedrijven en de BPM op auto's kennen grote verschillen tussen de lidstaten. Een probleem?? Niek Jonker van Carmatcher uit Soest ziet het juist als een kans, want hij importeert jaarlijks vele vele auto’s. En echt niet enkel en alleen omdat de prijs interessanter is.

Het volledige item is via onderstaande link terug te beluisteren. En ja, ook wij hebben recent via Niek een auto laten importeren en als dat niet naar tevredenheid gebeurd was hadden we hem echt dit podium niet gegund.

https://nhgooi.nl/gemist/fragment/1145471/nh-gooi-business-niek-markjonkermark-carmatcher-importeert-zeldzame-droomauto-aanzienlijke-korting

BMW 520Xdrive Touring

-
Ervaring: BMW 520Xdrive Touring door René op ten Berg op 18 jan 2019

Ik ontmoette Niek voor het eerst op het kantoor van een goede vriend van mij ongeveer een jaar geleden. Voor hem had Niek in het verleden naar tevredenheid al meerdere luxe auto’s geïmporteerd en afgeleverd. Dit verhaal is mij in positieve zin bijgebleven.

Ongeveer een maand geleden heb ik contact opgenomen om Niek voor mij een BMW 520D touring X-drive (12-2017) te importeren en leveren. Dit heeft hij tot in de puntjes op zeer professionele wijze verzorgd, zonder overdrijven.

Niek heeft onderhandeld en een aantal checks gedaan met de BMW dealer in Duitsland. Hij heeft de auto vervolgens opgehaald en al het paperwork geregeld om hem vervolgens af te leveren op mijn nieuwe werkadres.

Ik heb Carmatcher inmiddels al een aantal keren aanbevolen binnen mijn zakelijke en privé netwerk

Top geregeld en succes Niek!

René op ten Berg

BMW 520Xdrive Touring

-
Ervaring: BMW 520Xdrive Touring door Raymond van der Haar op 17 jan 2019

Heel blij ben ik met mijn BMW 520XD Touring full optional. Een auto jonger dan een jaar en met heel weinig kilometers. Zeg maar gerust als nieuw! En dat alles voor tweederde van de Nederlandse nieuwprijs. Niek heeft alles geregeld van transport vanuit Duitsland tot en met het uitleveren op Nederlands kenteken. Vakmanschap met kennis van alle regels en procedures die bij slim importeren van een auto komen kijken. Het is mijn tweede auto die ik via de Carmatcher heb aangeschaft. In mijn eerste import auto, een Audi A6 3.0 TDI heb ik 8 jaar probleemloos gereden. Ik hoop met deze BMW dezelfde plezierige kilometers te kunnen rijden. Niek bedankt!

NH GOOI in Business

Op radio 'NH GOOI in Business' werd Niek Jonker van Carmatcher geinterviewd. Beluister hier het audiofragment:

Ervaringen

Wie anders dan onze klanten kunnen u vertellen wat hun ervaringen zijn met CarMatcher. Lees hier hun verhalen.

Referenties

Verzekering

Als extra service biedt CarMatcher u de mogelijkheid uw nieuw gekochte auto via ons te verzekeren.

Regel het nu!

Zelf zoeken?

Als u zelf een auto wilt zoeken in o.a. Duitsland of Amerika, dan helpen wij u op weg met de meest bekeken websites.

Lees onze tips