Op zoek naar een specifieke auto? Bel 035 888 39 39 of mail naar info@carmatcher.nl en wij gaan voor je aan de slag.

Ervaringen en referenties

Mazda MX-5

-
Ervaring: Mazda MX-5 door Ruud Hagen op 19 sep 2020

In onze zoektocht naar een specifieke uitvoering, bouwjaar en kleur van de Mazda MX-5 kwamen we een advertentie op Mobile.de tegen.

De auto stond in Düsseldorf bij een Mazda dealer te koop en leek geheel naar wens.

Echter heb ik weinig ervaring met transport, import en vooral de onderhandelingen in het Duits.

Ik kende Niek al vanaf de periode dat hij werkzaam was bij de Nissan dealer in Huizen, een ruime 25 jaar geleden en wist dat hij gespecialiseerd is in import.

Op donderdagmorgen dus een telefoontje naar Niek of hij de aanstaande zaterdagmorgen tijd en zin had om met mij mee te gaan naar Düsseldorf.

Niek was direct enthousiast, heeft telefonisch contact opgenomen met de dealer en de bewuste zaterdag zijn we de auto gaan bekijken.

Ter plekke heeft hij een nog betere prijs onderhandelt en zijn we de koop overeengekomen.

De zaterdag erop hebben we samen de auto opgehaald, heeft Niek vervolgens de complete invoer geregeld en stond de auto slechts 5 dagen later op Nederlands kenteken. 

Inmiddels al weer een aantal weken eigenaar van deze mooie Mazda en al heel wat leuke kilometers gemaakt.

Niek, nogmaals bedankt voor al je inspanningen !

Ruud

Mercedes E-400

-
Ervaring: Mercedes E-400 door Alper Kaplan op 14 sep 2020

Super tevreden over de service van Niek & Carmatcher. Afspraak bij de RDW was pas 5 weken in de toekomst mogelijk. Bij Carmatcher kon ik dezelfde dag nog terecht. Alles super goed en snel geregeld, binnen 1 werkdag was de auto al goedgekeurd. Na afhandeling BPM had ik het kenteken ook in 2 werkdagen binnen. Auto geïmporteerd en binnen 5 werkdagen op kenteken, boven alle verwachtingen gezien de normale doorlooptijd bij de RDW en daarom alle lof voor Carmatcher!

Audi 1 Sportback

-
Ervaring: Audi 1 Sportback door Gerard van der Worp op 17 jul 2020

Via een vriend zijn we in contact gekomen met CarMatcher.

CarMatcher in de persoon van Niek Jonker, heeft op een hele correcte, zeer vriendelijke en klantgerichte wijze de import van de door ons gekochte Audi A1 Sportback administratief geregeld bij de RDW en de Belastingdienst. Tevens hebben wij snel een goede rest BPM berekening ontvangen.

Met alle door ons aangeleverde autopapieren, heeft Niek Jonker binnen één dag het kenteken weten te regelen bij de RDW.  Complimenten hiervoor!

Super snel, zeker nu in de huidige coronatijd, waar overal wachttijden gelden. Na het vervolgens regelen van de autoverzekering, konden wij na twee dagen al met de auto de weg op.

Wij hebben voor het eerst een auto geïmporteerd uit Duitsland, en we kunnen met overtuiging zeggen dat de persoonlijke service en vriendelijkheid van Niek Jonker ons positief heeft verrast.

Op basis van onze ervaringen raden wij CarMatcher van harte aan en komen wij voor het importeren van een volgende auto in de toekomst, zeker bij Niek terug.

Gerard van der Worp  

Audi A5 Cabriolet

-
Ervaring: Audi A5 Cabriolet door Jolanda M op 19 jun 2020

Ik heb een goede ervaring met de aankoop van mijn Audi A5 cabriolet, geïmporteerd en alles netjes afgehandeld via CarMatcher.  Duidelijke en heldere communicatie ( bijna 24/7 😉 )  Niek weet waar hij over praat, denkt met je mee en dringt zeker niet aan !

Hij is erg behulpzaam en geeft je echt het gevoel dat hij zijn best voor je doet. Kortom een tevreden klant erbij.

 

 

 

  Groetjes Jolanda 

Audi Q7

-
Ervaring: Audi Q7 door GertJan Dekkers op 20 mei 2020

Ik kan Carmatcher van harte aanbevelen. Derde auto op rij. Accuraat, no surprises en bovenal buitengewoon prettig om zaken mee te doen!

BMW 116i

-
Ervaring: BMW 116i door Peters op 09 mei 2020

Ik heb een goede ervaring met Niek. Hij is goed bereikbaar en duidelijk in zijn communicatie. Ik kan hem van harte aanraden voor het importeren van een auto.

Audi RSQ3 Sportback

-
Ervaring: Audi RSQ3 Sportback door Eric Blok op 08 mei 2020
Hoi Niek,
 
Wederom een zeer plezierige en fijne ervaring met Niek Jonker, mijn Audi RSQ3 Sportback eindelijk in Nederland ondanks alle corona perikelen bij invoer toch redelijk geruisloos verlopen.
Ik kan iedereen Niek Jonker aanbevelen, betrouwbaar en veel kennis van zaken. Volgende auto weer via Carmatcher !!!!
 
Bedankt Niek '!!!!!!

Volvo XC60 T5 AWD

-
Ervaring: Volvo XC60 T5 AWD door Paul de Weger op 21 feb 2020

Kort en goed: Betrouwbaar, verstand van zaken, advies, biedt keuzes, totaal niet ‘pushy’, gaat voor jou op zoek ipv voor een snelle deal, prettig en compleet in communicatie, m’n tweede aankoop via Niek en zeker niet m’n laatste, ook na koop blijft hij betrokken. Een absolute aanrader!

Audi Q5

-
Ervaring: Audi Q5 door Willem op 07 feb 2020

Ik was op zoek naar een Duitse of Zweedse import auto van maximaal drie jaar oud. Niek van Carmacher heeft mij geweldig geholpen. Hij begreep precies wat ik wilde en kwam met mooie voorstellen van erkende dealers uit deze landen. Uiteindelijk bij de juiste auto uitgekomen. Niek regelt werkelijk alles, het ophalen van de auto, de importformaliteiten en alles wat er verder nog bij kwam kijken. Ik ben nu zeer tevreden. Ik zou Niek zeker aanraden bij vrienden.

Mercedes Benz C 220d

-
Ervaring: Mercedes Benz C 220d door Peter Weizenbach op 19 dec 2019

28 jaar geleden, had ik een geweldig leuke tijd in Aix-en-Provence met Niek. Vandaag komt hij een mooie auto voor ons leveren. Ontzettend leuk!
Aanrader voor wie een auto wil importeren. Veel goedkoper, en op Niek kan je bouwen!

NH GOOI in Business

Op radio 'NH GOOI in Business' werd Niek Jonker van Carmatcher geinterviewd. Beluister hier het audiofragment:

Ervaringen

Wie anders dan onze klanten kunnen u vertellen wat hun ervaringen zijn met CarMatcher. Lees hier hun verhalen.

Referenties

Verzekering

Als extra service biedt CarMatcher u de mogelijkheid uw nieuw gekochte auto via ons te verzekeren.

Regel het nu!

Zelf zoeken?

Als u zelf een auto wilt zoeken in o.a. Duitsland of Amerika, dan helpen wij u op weg met de meest bekeken websites.

Lees onze tips