Op zoek naar een specifieke auto? Bel 035 888 39 39 of mail naar info@carmatcher.nl en wij gaan voor je aan de slag.

Ervaringen en referenties

BMW 530i

-
Ervaring: BMW 530i door J. Koopman op 26 mrt 2021

Niek van Carmatcher.nl heeft ons op een voortreffelijke manier geholpen bij het importeren van onze BMW 5.

Nadat wij onze droomauto in Duitsland hadden gevonden bij BMW Essen (ook een prima adres als u een jonge BMW zoekt), daar de koop gesloten. BMW dealer verzorgde voor ons een 3 dagen Zoll kenteken en van Niek / Carmatcher, mochten we vanaf de grens zijn handelaarskenteken gebruiken om zo verzekerd door NL te rijden naar het bedrijf van Niek.

Daar de auto en papieren aan Niek overgedragen. We kregen te horen dat het wel 1 a 1,5 week kon duren maar tot onze stomme verbazing kregen we na 4 dagen al van Niek bericht dat de auto op kenteken stond. Ook de BPM-berekening heeft hij op een “prettige” manier voor ons weten te regelen en die viel vriendelijker uit dan de vooraf gemaakte schatting. Al met al een prima Import van onze auto.

Ik zou een volgende keer zo weer met hem in zee gaan. Dank, namens Jan en Heleen.

Lexus RX450h

-
Ervaring: Lexus RX450h door Jan Ven op 23 feb 2021

Niek Jonker van CarMatcher heeft mij geholpen bij het invoeren van mijn Lexus. Hierdoor was het in deze Coronatijd niet nodig om zelf met de wagen naar de RDW te gaan.
Alles in een paar dagen geregeld; verificatie, overzetting Duitse TUV, aanvraag Kenteken, aangifte BPM, te naam stelling en de Kentekenplaten.
Geheel verzorgd en stressvrij traject !

Dank en groet van Jan

Audi A4 Cabriolet

-
Ervaring: Audi A4 Cabriolet door John Maasland op 22 jan 2021
Carmatcher een leuk en ongedwongen auto bedrijf, wordt leuk geholpen geen poes pas gewoon zo als het is en alles is bespreekbaar.Geen mooie showroom maar wel een eerlijk advies en raad.
Kortom goed bedrijf en komt zijn afspraken na.

BMW X4

-
Ervaring: BMW X4 door Luc Zuidhof op 02 nov 2020

Ik ken Niek Jonker al jaren en wist dat hij me vroeg of laat aan een andere auto zou helpen. En dit jaar was het zo ver en gingen we samen op jacht naar de perfect match. In mijn vak kom ik vaak voorbeelden tegen van hoe je niet met klanten om moet gaan, mijn ervaring met Carmatcher.nl was een aangename bevestiging dat een goede klantreis wel degelijk bestaat. Vanaf het moment dat we wisten welke auto het zou worden nam Niek alle noodzakelijke werkzaamheden voor zijn rekening. Uiteraard het controleren en importeren maar ook het alarm certificaat regelen en de instellingen van de auto verzorgen. Kortom een aanbeveling als je een auto auto uit het buitenland wenst. Niek bedankt!

Jaguar F-Type Cabriolet

-
Ervaring: Jaguar F-Type Cabriolet door Gertjan Kuipers op 09 okt 2020

Uitstekend geholpen door Niek bij de onderhandelingen met de Duitse dealer en vervolgens met import en registratie in Nederland. Top service, goede communicatie, snel en werkelijke betrokkenheid. Enthousiast en persoonlijke aandacht. Een absolute aanrader voor wie op zoek is naar een bijzondere auto. Veel dank Niek

Mazda MX-5

-
Ervaring: Mazda MX-5 door Ruud Hagen op 19 sep 2020

In onze zoektocht naar een specifieke uitvoering, bouwjaar en kleur van de Mazda MX-5 kwamen we een advertentie op Mobile.de tegen.

De auto stond in Düsseldorf bij een Mazda dealer te koop en leek geheel naar wens.

Echter heb ik weinig ervaring met transport, import en vooral de onderhandelingen in het Duits.

Ik kende Niek al vanaf de periode dat hij werkzaam was bij de Nissan dealer in Huizen, een ruime 25 jaar geleden en wist dat hij gespecialiseerd is in import.

Op donderdagmorgen dus een telefoontje naar Niek of hij de aanstaande zaterdagmorgen tijd en zin had om met mij mee te gaan naar Düsseldorf.

Niek was direct enthousiast, heeft telefonisch contact opgenomen met de dealer en de bewuste zaterdag zijn we de auto gaan bekijken.

Ter plekke heeft hij een nog betere prijs onderhandelt en zijn we de koop overeengekomen.

De zaterdag erop hebben we samen de auto opgehaald, heeft Niek vervolgens de complete invoer geregeld en stond de auto slechts 5 dagen later op Nederlands kenteken. 

Inmiddels al weer een aantal weken eigenaar van deze mooie Mazda en al heel wat leuke kilometers gemaakt.

Niek, nogmaals bedankt voor al je inspanningen !

Ruud

Mercedes E-400

-
Ervaring: Mercedes E-400 door Alper Kaplan op 14 sep 2020

Super tevreden over de service van Niek & Carmatcher. Afspraak bij de RDW was pas 5 weken in de toekomst mogelijk. Bij Carmatcher kon ik dezelfde dag nog terecht. Alles super goed en snel geregeld, binnen 1 werkdag was de auto al goedgekeurd. Na afhandeling BPM had ik het kenteken ook in 2 werkdagen binnen. Auto geïmporteerd en binnen 5 werkdagen op kenteken, boven alle verwachtingen gezien de normale doorlooptijd bij de RDW en daarom alle lof voor Carmatcher!

Audi 1 Sportback

-
Ervaring: Audi 1 Sportback door Gerard van der Worp op 17 jul 2020

Via een vriend zijn we in contact gekomen met CarMatcher.

CarMatcher in de persoon van Niek Jonker, heeft op een hele correcte, zeer vriendelijke en klantgerichte wijze de import van de door ons gekochte Audi A1 Sportback administratief geregeld bij de RDW en de Belastingdienst. Tevens hebben wij snel een goede rest BPM berekening ontvangen.

Met alle door ons aangeleverde autopapieren, heeft Niek Jonker binnen één dag het kenteken weten te regelen bij de RDW.  Complimenten hiervoor!

Super snel, zeker nu in de huidige coronatijd, waar overal wachttijden gelden. Na het vervolgens regelen van de autoverzekering, konden wij na twee dagen al met de auto de weg op.

Wij hebben voor het eerst een auto geïmporteerd uit Duitsland, en we kunnen met overtuiging zeggen dat de persoonlijke service en vriendelijkheid van Niek Jonker ons positief heeft verrast.

Op basis van onze ervaringen raden wij CarMatcher van harte aan en komen wij voor het importeren van een volgende auto in de toekomst, zeker bij Niek terug.

Gerard van der Worp  

Audi A5 Cabriolet

-
Ervaring: Audi A5 Cabriolet door Jolanda M op 19 jun 2020

Ik heb een goede ervaring met de aankoop van mijn Audi A5 cabriolet, geïmporteerd en alles netjes afgehandeld via CarMatcher.  Duidelijke en heldere communicatie ( bijna 24/7 😉 )  Niek weet waar hij over praat, denkt met je mee en dringt zeker niet aan !

Hij is erg behulpzaam en geeft je echt het gevoel dat hij zijn best voor je doet. Kortom een tevreden klant erbij.

 

 

 

  Groetjes Jolanda 

Audi Q7

-
Ervaring: Audi Q7 door GertJan Dekkers op 20 mei 2020

Ik kan Carmatcher van harte aanbevelen. Derde auto op rij. Accuraat, no surprises en bovenal buitengewoon prettig om zaken mee te doen!

NH GOOI in Business

Op radio 'NH GOOI in Business' werd Niek Jonker van Carmatcher geinterviewd. Beluister hier het audiofragment:

Ervaringen

Wie anders dan onze klanten kunnen u vertellen wat hun ervaringen zijn met CarMatcher. Lees hier hun verhalen.

Referenties

Verzekering

Als extra service biedt CarMatcher u de mogelijkheid uw nieuw gekochte auto via ons te verzekeren.

Regel het nu!

Zelf zoeken?

Als u zelf een auto wilt zoeken in o.a. Duitsland of Amerika, dan helpen wij u op weg met de meest bekeken websites.

Lees onze tips