Op zoek naar een specifieke auto? Bel 035 888 39 39 of mail naar info@carmatcher.nl en wij gaan voor je aan de slag.

Ervaringen en referenties

Audi Q7

-
Ervaring: Audi Q7 door GertJan Dekkers op 20 mei 2020

Ik kan Carmatcher van harte aanbevelen. Derde auto op rij. Accuraat, no surprises en bovenal buitengewoon prettig om zaken mee te doen!

BMW 116i

-
Ervaring: BMW 116i door Peters op 09 mei 2020

Ik heb een goede ervaring met Niek. Hij is goed bereikbaar en duidelijk in zijn communicatie. Ik kan hem van harte aanraden voor het importeren van een auto.

Audi RSQ3 Sportback

-
Ervaring: Audi RSQ3 Sportback door Eric Blok op 08 mei 2020
Hoi Niek,
 
Wederom een zeer plezierige en fijne ervaring met Niek Jonker, mijn Audi RSQ3 Sportback eindelijk in Nederland ondanks alle corona perikelen bij invoer toch redelijk geruisloos verlopen.
Ik kan iedereen Niek Jonker aanbevelen, betrouwbaar en veel kennis van zaken. Volgende auto weer via Carmatcher !!!!
 
Bedankt Niek '!!!!!!

Volvo XC60 T5 AWD

-
Ervaring: Volvo XC60 T5 AWD door Paul de Weger op 21 feb 2020

Kort en goed: Betrouwbaar, verstand van zaken, advies, biedt keuzes, totaal niet ‘pushy’, gaat voor jou op zoek ipv voor een snelle deal, prettig en compleet in communicatie, m’n tweede aankoop via Niek en zeker niet m’n laatste, ook na koop blijft hij betrokken. Een absolute aanrader!

Audi Q5

-
Ervaring: Audi Q5 door Willem op 07 feb 2020

Ik was op zoek naar een Duitse of Zweedse import auto van maximaal drie jaar oud. Niek van Carmacher heeft mij geweldig geholpen. Hij begreep precies wat ik wilde en kwam met mooie voorstellen van erkende dealers uit deze landen. Uiteindelijk bij de juiste auto uitgekomen. Niek regelt werkelijk alles, het ophalen van de auto, de importformaliteiten en alles wat er verder nog bij kwam kijken. Ik ben nu zeer tevreden. Ik zou Niek zeker aanraden bij vrienden.

Mercedes Benz C 220d

-
Ervaring: Mercedes Benz C 220d door Peter Weizenbach op 19 dec 2019

28 jaar geleden, had ik een geweldig leuke tijd in Aix-en-Provence met Niek. Vandaag komt hij een mooie auto voor ons leveren. Ontzettend leuk!
Aanrader voor wie een auto wil importeren. Veel goedkoper, en op Niek kan je bouwen!

VW Golf 3 deurs

-
Ervaring: VW Golf 3 deurs door Mathijs van Loo op 22 nov 2019
Je nieuwe droom auto is nergens in Nederland te vinden, wat doe je dan? Over de grens kijken natuurlijk! 
Maar een auto in het buitenland kopen? Dat is toch hartstikke ingewikkeld met invoeren, BPM en op kenteken zetten en zo…? 
Waar begin je eigenlijk met zoeken? En als je hem dan gevonden hebt,  hoe gaat dat dan met betalen en ophalen??? 
Tja, best wel een hele klus dus, en zeker omdat je het niet al te vaak doet. Gelukkig heeft Niek Jonker van Carmatcher wel jarenlange ervaring met met het importeren van auto’s.
Hij heeft mij geholpen met de aanschaf van een prachtig en ondertussen zeldzaam drie deurs VW Golfje Mk7 uit Duitsland. Van zoekopdracht tot wegrijden, alles zeer professioneel en vriendelijk geregeld! 
Goede, duidelijke antwoorden op al mijn vragen en kort en bondig contact zodat we snel konden schakelen tijdens de onderhandelingen met de verkoper in Duitsland.
Al met al ben ik zeer tevreden over de service van Niek. Dit is wat mij betreft de beste manier om een auto te kopen!
 
 
Dus, wat doe je als je je droom auto niet in Nederland kan vinden? Dat bel je met Niek Jonker van Carmatcher!

Jaguar F-Type

-
Ervaring: Jaguar F-Type door Petra en Dorette op 04 nov 2019

Carmatcher doet zijn naam eer aan, hij macht cars maar hij matcht ook zeker met zijn klanten. hij denkt, zoekt, en beleeft het allemaal mee. Heerlijk die korte lijntjes op het gebied van communicatie, professie en bereikbaarheid en dat is niet geheel onbelangrijk. Hij ontneemt alle zorgen omtrent de aankoop en importtraject van de auto en houdt je van dit alles op de hoogte alsof je er real-time live bij bent.

Ik kan iedereen Niek aanraden als carmatcher maar ook als mens.👍🚗
Met vriendelijke dankbare groet
Petra en dorette

Audi A4 Allroad

-
Ervaring: Audi A4 Allroad door Xander Jacobs op 12 jul 2019
Mijn oude Audi liep plotseling vrij snel op zijn laatste benen, dus er moest snel geschakeld worden.
Via mijn broer getipt om Niek in te schakelen voor de import van een mooie nieuwe Audi uit Duitsland. 
Zelf gezocht op internet en hierdoor snel mijn nieuwe Audi op het oog. Deze mooie Audi A4 Allroad uit 2015 met alle luxe. Niek heeft hierna alles zeer soepel geregeld, binnen 2 weken zat ik in mijn nieuwe auto. Ik kan Niek dan ook van harte aanbevelen. Zeer prettig in het contact, eerlijk en betrouwbaar, daarnaast ook gewoon een gezellige vent! 

Mercedes-Benz-350e

-
Ervaring: Mercedes-Benz-350e door Wijnand Stevens op 03 mei 2019
Niek Jonker heeft ons geweldig geholpen bij de aankoop van onze auto in Duitsland. Tien jaar geleden schakelden wij hem ook al in bij de aankoop van onze vorige auto. Hij werkt snel en efficient, is behulpzaam en betrouwbaar, communiceert goed en heeft kennis van zaken. Ik beveel hem van harte aan.
 
Wijnand Stevens

NH GOOI in Business

Op radio 'NH GOOI in Business' werd Niek Jonker van Carmatcher geinterviewd. Beluister hier het audiofragment:

Ervaringen

Wie anders dan onze klanten kunnen u vertellen wat hun ervaringen zijn met CarMatcher. Lees hier hun verhalen.

Referenties

Verzekering

Als extra service biedt CarMatcher u de mogelijkheid uw nieuw gekochte auto via ons te verzekeren.

Regel het nu!

Zelf zoeken?

Als u zelf een auto wilt zoeken in o.a. Duitsland of Amerika, dan helpen wij u op weg met de meest bekeken websites.

Lees onze tips