Op zoek naar een specifieke auto? Bel 035 888 39 39 of mail naar info@carmatcher.nl en wij gaan voor je aan de slag.

Ervaringen en referenties

VW Westfalia

-
Ervaring: VW Westfalia door R. Tomassen op 25 mei 2021

In maart vonden wij eindelijk de door ons gezochte Westfalia camper o.b.v. een VW Transporter. Zoals verwacht niet in Nederland waar deze uitvoering weinig voorkomt en zodoende kwamen wij in contact met Niek van Carmatcher. Op een eerste vraag via email werd snel gereageerd. Wat opviel was het enthousiasme van Niek t.a.v. onze mogelijke aankoop en plannen daarmee. Tevens zijn flexibiliteit t.a.v. te leveren service. Zo hadden wij veelvuldig contact via WhatsApp buiten werktijd, reed hij mee naar België en op de terugweg gewoon even mee via Leiden waar nieuwe velgen werden gemonteerd. Op een zondag (zijn verjaardag nog wel) even de deur open doen om iets af te leveren, het regelen van bestikkering, een foto sturen van het audio systeem of even kijken of er een extra accu onder de bijrijderstoel is gemonteerd, geen van dat alles was een probleem voor Niek. Het begeleiden van het importproces voelde bijna als bijzaak maar is uiterst professioneel geregeld. Bij Niek draait het niet om een zakelijke import activiteit maar het blij maken van klanten. Tot in detail zoals mijn VW sleutelhanger of een heerlijke koek onderwegin België. Nogmaals dank Niek - het was superleuk en prima geregeld. Uitermate aanbevolen die Carmatcher toko van je

Porsche Cayman

-
Ervaring: Porsche Cayman door Justin Vaneman op 21 mei 2021

Vorige week heb ik mijn nieuwe auto van Carmatcher mogen ontvangen en ik ben zeer tevreden over de geleverde service. In de verkennende fase hebben zij mij met hun brede inhoudelijke kennis geadviseerd over de auto´s die ik leuk vond en zijn wij samen tot een keuze zijn gekomen. Vervolgens hebben zij mij van A tot Z ontzorgd. Zo hebben zij een check gedaan op de verkopende partij, onderhandeld over de prijs, het transport van Duitsland naar Nederland verzorgt en de administratie met het RDW en belastingdienst geregeld. Het meest tevreden ben ik over de communicatie gedurende het traject waarin ik vrijwel elke dag een update (inclusief foto´s!) heb ontvangen. Iets wat zeer welkom is bij een toch wel uitzonderlijke aankoop.

Audi A5 Cabriolet

-
Ervaring: Audi A5 Cabriolet door Ellen van Wijk op 07 mei 2021

We zagen een prachtige rode Audi A5 Cabrio op de site van Carmatcher staan. We hebben contact gezocht en Niek Jonker van Carmatcher is meteen aan de slag gegaan om de auto vanuit Duitsland voor ons te importeren. De service is geweldig. Niek reageert overal meteen op. Afgelopen vrijdag de auto opgehaald en onze verwachtingen zijn overtroffen, een geweldige auto en een geweldige service. Wij kunnen Carmatcher zeker aanbevelen!

BMW 530i

-
Ervaring: BMW 530i door J. Koopman op 26 mrt 2021

Niek van Carmatcher.nl heeft ons op een voortreffelijke manier geholpen bij het importeren van onze BMW 5.

Nadat wij onze droomauto in Duitsland hadden gevonden bij BMW Essen (ook een prima adres als u een jonge BMW zoekt), daar de koop gesloten. BMW dealer verzorgde voor ons een 3 dagen Zoll kenteken en van Niek / Carmatcher, mochten we vanaf de grens zijn handelaarskenteken gebruiken om zo verzekerd door NL te rijden naar het bedrijf van Niek.

Daar de auto en papieren aan Niek overgedragen. We kregen te horen dat het wel 1 a 1,5 week kon duren maar tot onze stomme verbazing kregen we na 4 dagen al van Niek bericht dat de auto op kenteken stond. Ook de BPM-berekening heeft hij op een “prettige” manier voor ons weten te regelen en die viel vriendelijker uit dan de vooraf gemaakte schatting. Al met al een prima Import van onze auto.

Ik zou een volgende keer zo weer met hem in zee gaan. Dank, namens Jan en Heleen.

Lexus RX450h

-
Ervaring: Lexus RX450h door Jan Ven op 23 feb 2021

Niek Jonker van CarMatcher heeft mij geholpen bij het invoeren van mijn Lexus. Hierdoor was het in deze Coronatijd niet nodig om zelf met de wagen naar de RDW te gaan.
Alles in een paar dagen geregeld; verificatie, overzetting Duitse TUV, aanvraag Kenteken, aangifte BPM, te naam stelling en de Kentekenplaten.
Geheel verzorgd en stressvrij traject !

Dank en groet van Jan

Audi A4 Cabriolet

-
Ervaring: Audi A4 Cabriolet door John Maasland op 22 jan 2021
Carmatcher een leuk en ongedwongen auto bedrijf, wordt leuk geholpen geen poes pas gewoon zo als het is en alles is bespreekbaar.Geen mooie showroom maar wel een eerlijk advies en raad.
Kortom goed bedrijf en komt zijn afspraken na.

BMW X4

-
Ervaring: BMW X4 door Luc Zuidhof op 02 nov 2020

Ik ken Niek Jonker al jaren en wist dat hij me vroeg of laat aan een andere auto zou helpen. En dit jaar was het zo ver en gingen we samen op jacht naar de perfect match. In mijn vak kom ik vaak voorbeelden tegen van hoe je niet met klanten om moet gaan, mijn ervaring met Carmatcher.nl was een aangename bevestiging dat een goede klantreis wel degelijk bestaat. Vanaf het moment dat we wisten welke auto het zou worden nam Niek alle noodzakelijke werkzaamheden voor zijn rekening. Uiteraard het controleren en importeren maar ook het alarm certificaat regelen en de instellingen van de auto verzorgen. Kortom een aanbeveling als je een auto auto uit het buitenland wenst. Niek bedankt!

Jaguar F-Type Cabriolet

-
Ervaring: Jaguar F-Type Cabriolet door Gertjan Kuipers op 09 okt 2020

Uitstekend geholpen door Niek bij de onderhandelingen met de Duitse dealer en vervolgens met import en registratie in Nederland. Top service, goede communicatie, snel en werkelijke betrokkenheid. Enthousiast en persoonlijke aandacht. Een absolute aanrader voor wie op zoek is naar een bijzondere auto. Veel dank Niek

Mazda MX-5

-
Ervaring: Mazda MX-5 door Ruud Hagen op 19 sep 2020

In onze zoektocht naar een specifieke uitvoering, bouwjaar en kleur van de Mazda MX-5 kwamen we een advertentie op Mobile.de tegen.

De auto stond in Düsseldorf bij een Mazda dealer te koop en leek geheel naar wens.

Echter heb ik weinig ervaring met transport, import en vooral de onderhandelingen in het Duits.

Ik kende Niek al vanaf de periode dat hij werkzaam was bij de Nissan dealer in Huizen, een ruime 25 jaar geleden en wist dat hij gespecialiseerd is in import.

Op donderdagmorgen dus een telefoontje naar Niek of hij de aanstaande zaterdagmorgen tijd en zin had om met mij mee te gaan naar Düsseldorf.

Niek was direct enthousiast, heeft telefonisch contact opgenomen met de dealer en de bewuste zaterdag zijn we de auto gaan bekijken.

Ter plekke heeft hij een nog betere prijs onderhandelt en zijn we de koop overeengekomen.

De zaterdag erop hebben we samen de auto opgehaald, heeft Niek vervolgens de complete invoer geregeld en stond de auto slechts 5 dagen later op Nederlands kenteken. 

Inmiddels al weer een aantal weken eigenaar van deze mooie Mazda en al heel wat leuke kilometers gemaakt.

Niek, nogmaals bedankt voor al je inspanningen !

Ruud

Mercedes E-400

-
Ervaring: Mercedes E-400 door Alper Kaplan op 14 sep 2020

Super tevreden over de service van Niek & Carmatcher. Afspraak bij de RDW was pas 5 weken in de toekomst mogelijk. Bij Carmatcher kon ik dezelfde dag nog terecht. Alles super goed en snel geregeld, binnen 1 werkdag was de auto al goedgekeurd. Na afhandeling BPM had ik het kenteken ook in 2 werkdagen binnen. Auto geïmporteerd en binnen 5 werkdagen op kenteken, boven alle verwachtingen gezien de normale doorlooptijd bij de RDW en daarom alle lof voor Carmatcher!

NH GOOI in Business

Op radio 'NH GOOI in Business' werd Niek Jonker van Carmatcher geinterviewd. Beluister hier het audiofragment:

Ervaringen

Wie anders dan onze klanten kunnen u vertellen wat hun ervaringen zijn met CarMatcher. Lees hier hun verhalen.

Referenties

Verzekering

Als extra service biedt CarMatcher u de mogelijkheid uw nieuw gekochte auto via ons te verzekeren.

Regel het nu!

Zelf zoeken?

Als u zelf een auto wilt zoeken in o.a. Duitsland of Amerika, dan helpen wij u op weg met de meest bekeken websites.

Lees onze tips