Op zoek naar een specifieke auto? Bel 035 888 39 39 of mail naar info@carmatcher.nl en wij gaan voor je aan de slag.

Ervaringen en referenties

Audi Q4 Sportback Etron

-
Ervaring: Audi Q4 Sportback Etron door Albert van der Dussen op 22 nov 2023

Wat een geweldige service van Carmatcher. Van A tot Z uitstekende ontzorging en een snelle levering van mijn droomauto.

In een woord geweldig! Dank Niek
Albert

BMW 520i Touring

-
Ervaring: BMW 520i Touring door Stefan Bekker op 18 nov 2023

Niek heeft mij super geholpen met het vinden van mijn BMW 5 touring. Geeft goede adviezen en heeft absoluut verstand van zaken. De service en de communicatie gedurende het hele traject waren erg goed en prettig. Zelfs na afronding van het hele traject blijft Niek betrokken en meedenkend. Zeer fijne ervaring en ik kan Car-matcher zeker aanbevelen. Persoonlijk, professioneel, deskundig, vriendelijk en heel erg betrokken!! Mijn volgende auto gaat zeker weer via Niek !!  

Porsche 944 S

-
Ervaring: Porsche 944 S door Michael. Sanders op 10 nov 2023

Via een kennis werd ik getipt om Niek Jonker van Carmatcher te benaderen. Ik was al een tijd op zoek naar een geschikte Porsche 944 oldtimer. Het liefst een van laatste bouwjaren. In Nederland rijdt er weinig goeds rond. Allemaal matig onderhoud en veel kilometers. Uiteindelijk ben ik zelf gaan zoeken en heeft Niek de import verzorgd. Het was een risico, want ik heb de auto niet geinspecteerd, omdat dee in Palermo stond. Niek gaf langs de zijlijn goede tips en legde het proces haarfijn uit. Alles verliep soepel. Toen de auto was gekeurd en op kenteken stond heeft een collega mij zelfs opgehaald en naar de werkplaats gebracht. Topservice! Mijn volgende auto koop ik via Niek.

Volkswagen Golf Alltrack

-
Ervaring: Volkswagen Golf Alltrack door Freek Nienhuis op 27 okt 2023

HET bedrijf om je auto zorgeloos en snel te laten importeren.

BMW 530e Touring

-
Ervaring: BMW 530e Touring door Joffry Musch op 15 sep 2023
"Fantastisch geholpen door Carmatcher bij het vinden en importeren van mijn BMW 530e. Carmatcher onderscheidt zich door zeer persoonlijke service. Reactietijden zijn kort en de enorme berg aan ervaring geeft 100% vertrouwen. Het gehele import proces wordt van tevoren duidelijk gecommuniceerd en met veel enthousiasme ben ik op de hoogte gehouden bij iedere stap van aankoop tot aflevering. Absolute aanrader!"
 
Groet,
 
Joffry

BMW 530e Touring

-
Ervaring: BMW 530e Touring door RM op 30 mrt 2023
Via via bij Niek aangeklopt voor hulp bij mijn zoektocht en import. Geeft keurig aan wat wel en niet kan en heeft me goed geholpen met mijn zoektocht. No nonsense mentaliteit en geeft verwachtingen goed weer. Regelt RDW, kenteken, etc. En zelfs thuis afgeleverd. Zeer tevreden met resultaat.
 
Nogmaals dank!

Met vriendelijke groet,
 
RM

Jaguar F-type

-
Ervaring: Jaguar F-type door Dorette en Petra op 23 mrt 2023

Wat een heerlijke ontzorging, alles fijn, stipt en goed en duidelijk geregeld, voor de deur is de mooie jaguar geimporteerd en afgeleverd binnen afgesproken korte tijd. zorgeloos een auto aanschaffen op afstand is een zaligheid bij niek van carmatcher, wij zijn in ieder geval een goede match, en dit was niet de eerste keer, langdurige verhoudingen met en op afstand duren het langst😆😘

Challenger

-
Ervaring: Challenger door Hans van der Bult op 02 jan 2023
Ik heb Carmatcher, via een bevriende relatie ,opgekregen  als een goed bedrijf voor het regelen van het BPM en RDW traject.
Het was voor mij de eerste keer dat ik een kampeerauto  uit Belgie gekocht heb.
Voor de aankoop heb ik een globale BPM opgaaf gekregen van Carmatcher ,om te zien of de aankoop verantwoord was.
Na transport naar Nederland heeft Carmatcher foto’s gemaakt voor RDW  en kenteken aangevraagd.
Na enige dagen bericht van Carmatcher dat kentekenplaten klaar lagen.
 
Alles keurig en snel geregeld 
 
Bedank voor de goede service

Mercedes Benz GLC 350e Coupe

-
Ervaring: Mercedes Benz GLC 350e Coupe door Rob Kurvers op 01 okt 2022

Prettige, goede communicatie. Reageert snel op vragen en is steeds bereikbaar. Zelfs toen we dringend advies nodig hadden in het weekend nam Niek de tijd om te bellen. Hij kent je dossier, geeft goede tips, wijst op risico’s en kansen en kent de markt. Het was een mooi avontuur, Niek, de BPM berekening was beter dan gedacht en wat een gave auto staat er nu voor de deur!

BMW 530 Xdrive

-
Ervaring: BMW 530 Xdrive door JV op 24 sep 2022

Via-via ben ik bij Carmatcher terecht gekomen voor de import van een BMW uit Duitsland. Niek heeft me van begin tot eind tot in de kleinste details ondersteund, was daarbij goed bereikbaar en reageerde snel en efficient op de vele vragen die ik had: meedenken over geschikte auto, details opvragen bij dealers en controle bij aankoop, transport, en natuurlijk daadwerkelijke import, na import nog gebruik kunnen maken van goede referenties voor cardetailing en alarmkeuring. Een eventuele volgende auto zou ik zo weer via Niek importeren!

NH GOOI in Business

Op radio 'NH GOOI in Business' werd Niek Jonker van Carmatcher geinterviewd. Beluister hier het audiofragment:

Ervaringen

Wie anders dan onze klanten kunnen u vertellen wat hun ervaringen zijn met CarMatcher. Lees hier hun verhalen.

Referenties

Verzekering

Als extra service biedt CarMatcher u de mogelijkheid uw nieuw gekochte auto via ons te verzekeren.

Regel het nu!

Zelf zoeken?

Als u zelf een auto wilt zoeken in o.a. Duitsland of Amerika, dan helpen wij u op weg met de meest bekeken websites.

Lees onze tips