Op zoek naar een specifieke auto? Bel 035 888 39 39 of mail naar info@carmatcher.nl en wij gaan voor je aan de slag.

Zoekopties

Toyota importeren

Het importeren van een Toyota uit Duitsland kan u heel veel voordeel opleveren. Het grootste voordeel heeft u als u een Toyota in Duitsland koopt die tussen de 6 maanden en 3 jaar oud is.

Een Toyota die wat ouder is kan ook interessant zijn om in te voeren. u zult zien dat de auto's in Duitsland vele malen netter zijn en beter onderhouden dan in Nederland. Ook is vaak de uitrusting vele malen luxer dan in Nederland.  Al met al redenen genoeg om een Toyota te importeren uit Duitsland.

In onze showroom hebben wij er maar 1 Toyota. Uiteraard kunnen wij u helpen met het vinden van uw auto!

Staat uw gewenste Toyota er niet bij? Laat ons dan door middel van een zoekopdracht weten welk model en uitvoering u graag zou willen importeren. Wij sturen u dan geheel vrijblijvend een aantal voorstellen van een Toyota welke wij voor u kunnen importeren. Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, BPM transportkosten etc , tenzij anders vermeld.

Klik hier voor uw zoekopdracht

Toyota
Corolla Cross 2.0 High Power Hybrid Style Edition - Bouwjaar 2022
2022
8.560 km
Automaat
Hybride benzine
145 kw
4 cilinders
Toyota Corolla Cross 2.0 High Power Hybrid Style Edition - Bouwjaar: 2022
€ 41.750,-
€ 41.750,-

Wij hebben onder meer de volgende Toyota occasions in onze showroom die wij voor u uit o.a. Duitsland en België kunnen invoeren:

In alle bovenstaande prijzen , zijn alle kosten opgenomen om een Toyota importeren. Dus alle prijzen zijn rijklaar inclusief alle kosten zoals de BPM, transportkosten en de importkosten.