Op zoek naar een specifieke auto? Bel 035 888 39 39 of mail naar info@carmatcher.nl en wij gaan voor je aan de slag.

Zoekopties

Skoda importeren

Het invoeren van een Skoda uit Duitsland kan u heel veel voordeel opleveren. Het grootste voordeel heeft u als u een Skoda in Duitsland koopt die tussen de 6 maanden en 3 jaar oud is.

Een Skoda die wat ouder is kan ook interessant zijn om in te voeren. u zult zien dat de auto's in Duitsland vele malen netter zijn en beter onderhouden dan in Nederland. Ook is vaak de uitrusting vele malen luxer dan in Nederland.  Al met al redenen genoeg om een Skoda te importeren uit Duitsland.

Staat uw gewenste Skoda er niet bij? Laat ons dan door middel van een zoekopdracht weten welk model en uitvoering u graag zou willen importeren. Wij sturen u dan geheel vrijblijvend een aantal voorstellen van een Skoda welke wij voor u kunnen importeren. Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, BPM transportkosten etc , tenzij anders vermeld.

Klik hier voor uw zoekopdracht

Helaas heeft uw zoekopdracht geen resultaten opgeleverd. SELECT id, bouwjaar, merk, model, type, transmissie, brandstof, vermogen_kw, cilinders, vraagprijs, kilometer FROM cars WHERE active = 1 AND ModReWrite = 'Skoda' ORDER BY vraagprijs ASC LIMIT 3

In alle bovenstaande prijzen , zijn alle kosten opgenomen om een Skoda importeren. Dus alle prijzen zijn rijklaar inclusief alle kosten zoals de BPM, transportkosten en de importkosten.