Op zoek naar een specifieke auto? Bel 035 888 39 39 of mail naar info@carmatcher.nl en wij gaan voor je aan de slag.

Zoekopties

Mini importeren

Mini is een van de merken welke wij heel veel voor onze klanten importeren. Op de meeste modellen van Mini kunnen wij flink besparen ten opzichte van de prijs welke in Nederland wordt gevraagd.

Een Min iimporteren is het meest voordeling als deze tussen de 6 maanden en 3 jaar oud is. Dit levert het grooste voordeel op in afschrijving van de auto en afschrijving van de BPM

Staat uw gewenste Mini er niet bij? Laat ons dan door middel van een zoekopdracht weten welk model en uitvoering u graag zou willen importeren. Wij sturen u dan geheel vrijblijvend een aantal voorstellen van mini's welke wij voor u kunnen importeren. Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, BPM transportkosten etc , tenzij anders vermeld.

 

Klik hier voor uw zoekopdracht

Helaas heeft uw zoekopdracht geen resultaten opgeleverd. SELECT id, bouwjaar, merk, model, type, transmissie, brandstof, vermogen_kw, cilinders, vraagprijs, kilometer FROM cars WHERE active = 1 AND ModReWrite = 'Mini' ORDER BY vraagprijs ASC LIMIT 3

In alle bovenstaande prijzen , zijn alle kosten opgenomen om een Mini te importeren. Dus alle prijzen zijn rijklaar inclusief alle kosten zoals de BPM, transportkosten en de importkosten.