Op zoek naar een specifieke auto? Bel 035 888 39 39 of mail naar info@carmatcher.nl en wij gaan voor je aan de slag.

Zoekopties

Mazda importeren

Waarom teveel geld betalen voor een Mazda ?  Door een Mazda te importeren kunt u veel geld besparen. Doordat een auto in de eerste  maanden hard afschrijft en ook de BPM  versneld afschrijft, is het importeren van een Mazda uit Duitsland het meest voordelig in de eerste 36 maanden.

Niet alleen de besparing in geld maakt het interessant om een Mazda te importeren uit Duitsland maar ook het enorme grote aanbod van tweedehands Mazda'sin Duitsland maakt het interessant om er een in te voeren. Ook zijn de gebruikte Mazda's in Duitsland vaak met veel meer opties uitgevoerd dan in Nederland en worden ze over het algemeen ook beter onderhouden

 

Staat uw gewenste Maserati er niet bij? Laat ons dan door middel van een zoekopdracht weten welk model en uitvoering u graag zou willen importeren. Wij sturen u dan geheel vrijblijvend een aantal voorstellen van een Maserati welke wij voor u kunnen importeren. Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, BPM transportkosten etc , tenzij anders vermeld.

Klik hier voor uw zoekopdracht

Helaas heeft uw zoekopdracht geen resultaten opgeleverd. SELECT id, bouwjaar, merk, model, type, transmissie, brandstof, vermogen_kw, cilinders, vraagprijs, kilometer FROM cars WHERE active = 1 AND ModReWrite = 'Mazda' ORDER BY vraagprijs ASC LIMIT 3

In alle bovenstaande prijzen , zijn alle kosten opgenomen om een Mazda te importeren. Dus alle prijzen zijn rijklaar inclusief alle kosten zoals de BPM, transportkosten en de importkosten.