Op zoek naar een specifieke auto? Bel 035 888 39 39 of mail naar info@carmatcher.nl en wij gaan voor je aan de slag.

Zoekopties

Land Rover importeren

Land Rover is een van de merken welke wij heel veel voor onze klanten importeren. Op de meeste modellen van Land Rover kunnen wij flink besparen ten opzichte van de prijs welke in Nederland wordt gevraagd.

Een Land Rover importeren is het meest voordeling als deze tussen de 6 maanden en 3 jaar oud is. Dit levert het grooste voordeel op in afschrijving van de auto en afschrijving van de BPM

In onze showroom hebben wij er maar 1 Land Rover. Uiteraard kunnen wij u helpen met het vinden van uw auto!

Niet alleen de besparing in geld maakt het interessant om een Land Rover te importeren uit Duitsland of Belgie maar ook het enorme grote aanbod van tweedehands Land Rovers  in Duitsland  en ook Belgie maakt het interessant om er een in te voeren. Ook zijn de gebruikte Land Rovers in Duitsland vaak met veel meer opties uitgevoerd dan in Nederland en worden ze over het algemeen ook beter onderhouden.

Land Rover
Range Rover Evoque Convertible 2.0 TD4 HSE Dynamic - Bouwjaar 2019
2019
38.900 km
Automaat
Diesel
132 kw
4 cilinders
Land Rover Range Rover Evoque Convertible 2.0 TD4 HSE Dynamic - Bouwjaar: 2019
€ 57.450,-
€ 57.450,-

Wij hebben onder meer de volgende Land Rover occasions in onze showroom die wij voor u uit o.a. Duitsland en België kunnen invoeren:

Staat uw gewenste Land Roverer niet bij? Laat ons dan door middel van een zoekopdracht weten welk model en uitvoering u graag zou willen importeren. Wij sturen u dan geheel vrijblijvend een aantal voorstellen van Land Rovers welke wij voor u kunnen importeren. Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, BPM transportkosten etc , tenzij anders vermeld.

Klik hier voor uw zoekopdracht