Op zoek naar een specifieke auto? Bel 035 888 39 39 of mail naar info@carmatcher.nl en wij gaan voor je aan de slag.

Zoekopties

jaguar importeren

Jaguar is een van de  merken dat veel wordt geimporteerd . Wij mogen voor onze klanten heel regelmatig een Jaguar importeren.
Het meeste voordeel levert het op om een jaguar te importeren tussen de 6 maanden en 36 maanden oud. Ook oudere Jaguars kunnen interessant zijn om te importeren en dan kijken we niet alleen naar de kostenbesparing maar ook het onderhoud , de luxere uitvoering en vaak lagere kilometerstand.

In onze showroom hebben wij er maar 1 jaguar. Uiteraard kunnen wij u helpen met het vinden van uw auto!

Staat uw gewenste Jaguar er niet bij? Laat ons dan door middel van een zoekopdracht weten welk model en uitvoering u graag zou willen importeren. Wij sturen u dan geheel vrijblijvend een aantal voorstellen van Jaguars welke wij voor u kunnen importeren. Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, BPM transportkosten etc , tenzij anders vermeld.

Klik hier voor uw zoekopdracht

Jaguar
F-TYPE 2.0T R-Dynamic - Bouwjaar 2019
2019
15.266 km
Automaat
Benzine
221 kw
4 cilinders
Jaguar F-TYPE 2.0T R-Dynamic - Bouwjaar: 2019
€ 57.750,-
€ 57.750,-

Wij hebben onder meer de volgende jaguar occasions in onze showroom die wij voor u uit o.a. Duitsland en België kunnen invoeren:

In alle bovenstaande prijzen , zijn alle kosten opgenomen om een Jaguar importeren. Dus alle prijzen zijn rijklaar inclusief alle kosten zoals de BPM, transportkosten en de importkosten