Op zoek naar een specifieke auto? Bel 035 888 39 39 of mail naar info@carmatcher.nl en wij gaan voor je aan de slag.

Zoekopties

Peugeot importeren

Als u uw oog heeft laten vallen op een Peugeot dan kan dit ook wel eens heel interessant zijn om deze Peugeot te importeren. Denk hierbij niet alleen aan het importeren uit Duitsland maar ook Franrijk en Belgie zijn goede opties om een Peugeot in te voeren

Voor velen is het lastig om een auto te importeren uit Frankrijk vanwege het taalprobleem. Wij spreken vloeiend frans en hebben zelfs een agent zitten in Frankrijk om alles goed te begeleiden

In onze showroom hebben wij er maar 1 Peugeot. Uiteraard kunnen wij u helpen met het vinden van uw auto!

Staat uw gewenste Peugeot er niet bij? Laat ons dan door middel van een zoekopdracht weten welk model en uitvoering u graag zou willen importeren. Wij sturen u dan geheel vrijblijvend een aantal voorstellen van Peugeots welke wij voor u kunnen importeren. Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, BPM transportkosten etc , tenzij anders vermeld.

Klik hier voor uw zoekopdracht

Peugeot
3008 1.2 PureTech Allure - Bouwjaar 2018
2018
69.900 km
Automaat
Benzine
96 kw
3 cilinders
Peugeot 3008 1.2 PureTech Allure - Bouwjaar: 2018
€ 22.950,-
€ 22.950,-

Wij hebben onder meer de volgende Peugeot occasions in onze showroom die wij voor u uit o.a. Duitsland en België kunnen invoeren:

In alle bovenstaande prijzen , zijn alle kosten opgenomen om een Peugeot te importeren. Dus alle prijzen zijn rijklaar inclusief alle kosten zoals de BPM, transportkosten en de importkosten.