Op zoek naar een specifieke auto? Bel 035 888 39 39 of mail naar info@carmatcher.nl en wij gaan voor je aan de slag.

Zoekopties

Nissan importeren

Nissan is dan wel geen duits merk maar deze kunnen we in Duitsland over het algemeen heel voordelig kopen .

Een Nissan importeren we tegenwoordig ook vaak uit Frankrijk en Belgie waar we nu ook een heel aantal vaste leveanciers hebben en samen werken met agenten ter plaatse.

Voor het importeren van een Nissan geldt ook dat als de leeftijd tussen de 6 en de 36 maanden  de kostenbesparing het hoogst is. Ook oudere Nissans importeren is natuurlijk interessant dan kijkend naar de algehele staat van de auto, lagere kilometerstanden en betere uitvoeringen.

In onze showroom hebben wij er maar 1 Nissan. Uiteraard kunnen wij u helpen met het vinden van uw auto!

Staat uw gewenste Nissan er niet bij? Laat ons dan door middel van een zoekopdracht weten welk model en uitvoering u graag zou willen importeren. Wij sturen u dan geheel vrijblijvend een aantal voorstellen van Nissans welke wij voor u kunnen importeren. Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, BPM transportkosten etc , tenzij anders vermeld.

Klik hier voor uw zoekopdracht

Nissan
Qashqai 1.2 Tekna + - Bouwjaar 2019
2019
56.200 km
Handgeschakeld
Benzine
85 kw
4 cilinders
Nissan Qashqai 1.2 Tekna + - Bouwjaar: 2019
€ 24.750,-
€ 24.750,-

Wij hebben onder meer de volgende Nissan occasions in onze showroom die wij voor u uit o.a. Duitsland en België kunnen invoeren:

In alle bovenstaande prijzen , zijn alle kosten opgenomen om een Nissan importeren. Dus alle prijzen zijn rijklaar inclusief alle kosten zoals de BPM, transportkosten en de importkosten.