Op zoek naar een specifieke auto? Bel 035 888 39 39 of mail naar info@carmatcher.nl en wij gaan voor je aan de slag.

Zoekopties

Maserati importeren

Waarom teveel geld betalen voor een Maserati?  Door een Maserati te importeren kunt u veel geld besparen. Doordat een auto in de eerste  maanden hard afschrijft en ook de BPM  versneld afschrijft, is het importeren van een Maserati uit Duitsland het meest voordelig in de eerste 36 maanden.

In onze showroom hebben wij er maar 1 Maserati. Uiteraard kunnen wij u helpen met het vinden van uw auto!

Niet alleen de besparing in geld maakt het interessant om een Maserati te importeren uit Duitsland maar ook het enorme grote aanbod van tweedehands Maserati's in Duitsland maakt het interessant om er een in te voeren. Ook zijn de gebruikte Maserati's in Duitsland vaak met veel meer opties uitgevoerd dan in Nederland en worden ze over het algemeen ook beter onderhouden

Staat uw gewenste Maserati er niet bij? Laat ons dan door middel van een zoekopdracht weten welk model en uitvoering u graag zou willen importeren. Wij sturen u dan geheel vrijblijvend een aantal voorstellen van een Maserati welke wij voor u kunnen importeren. Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, BPM transportkosten etc , tenzij anders vermeld.

Klik hier voor uw zoekopdracht

Maserati
Ghibli 3.0 V6 D GranSport - Bouwjaar 2019
2019
19.900 km
Automaat
Diesel
202 kw
6 cilinders
Maserati Ghibli 3.0 V6 D GranSport - Bouwjaar: 2019
€ 62.500,-
€ 62.500,-

Wij hebben onder meer de volgende Maserati occasions in onze showroom die wij voor u uit o.a. Duitsland en België kunnen invoeren:

In alle bovenstaande prijzen , zijn alle kosten opgenomen om een Maserati te importeren. Dus alle prijzen zijn rijklaar inclusief alle kosten zoals de BPM, transportkosten en de importkosten.