Op zoek naar een specifieke auto? Bel 035 888 39 39 of mail naar info@carmatcher.nl en wij gaan voor je aan de slag.

Zoekopties

Ford importeren

Ford is een van de merken welke wij heel veel voor onze klanten importeren. Op de meeste modellen van Audi kunnen wij flink besparen ten opzichte van de prijs welke in Nederland wordt gevraagd.

Een Ford invoeren is het meest voordeling als deze tussen de 6 maanden en 3 jaar oud is. Dit levert het grooste voordeel op in afschrijving van de auto en afschrijving van de BPM

Niet alleen de besparing in geld maakt het interessant om een Ford te importeren uit Duitsland maar ook het enorme grote aanbod van tweedehands Fords  in Duitsland maakt het interessant om er een in te voeren. Ook zijn de gebruikte Fords in Duitsland vaak met veel meer opties uitgevoerd dan in Nederland en worden ze over het algemeen ook beter onderhouden

In onze showroom hebben wij er maar 1 Ford. Uiteraard kunnen wij u helpen met het vinden van uw auto!

Staat uw gewenste Ford er niet bij? Laat ons dan door middel van een zoekopdracht weten welk model en uitvoering u graag zou willen importeren. Wij sturen u dan geheel vrijblijvend een aantal voorstellen van Fords welke wij voor u kunnen importeren. Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, BPM transportkosten etc , tenzij anders vermeld.

Klik hier voor uw zoekopdracht

Ford
Fiesta 1.6 Ecoboost ST200 - Bouwjaar 2016
2016
109.963 km
Handgeschakeld
Benzine
147 kw
4 cilinders
Ford Fiesta 1.6 Ecoboost ST200 - Bouwjaar: 2016
€ 17.750,-
€ 17.750,-

Wij hebben onder meer de volgende Ford occasions in onze showroom die wij voor u uit o.a. Duitsland en België kunnen invoeren: