Op zoek naar een specifieke auto? Bel 035 888 39 39 of mail naar info@carmatcher.nl en wij gaan voor je aan de slag.

Zoekopties

Citroen importeren

Als u uw oog heeft laten vallen op een Citroen dan kan dit ook wel eens heel interessant zijn om deze Citroen te importeren. Denk hierbij niet alleen aan het importeren uit Duitsland maar ook Franrijk en Belgie zijn goede opties om een Citroen te importeren.

Voor velen is het lastig om een auto te importeren uit Frankrijk vanwege het taalprobleem. Wij spreken vloeiend frans en hebben zelfs een agent zitten in Frankrijk om alles goed te begeleiden

Staat uw gewenste Citroen er niet bij? Laat ons dan door middel van een zoekopdracht weten welk model en uitvoering u graag zou willen importeren. Wij sturen u dan geheel vrijblijvend een aantal voorstellen van een Citroen welke wij voor u kunnen importeren. Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, BPM transportkosten etc , tenzij anders vermeld.

Klik hier voor uw zoekopdracht

Helaas heeft uw zoekopdracht geen resultaten opgeleverd. SELECT id, bouwjaar, merk, model, type, transmissie, brandstof, vermogen_kw, cilinders, vraagprijs, kilometer FROM cars WHERE active = 1 AND ModReWrite = 'Citroen' ORDER BY vraagprijs ASC LIMIT 3

In alle bovenstaande prijzen , zijn alle kosten opgenomen om een Citroen importeren. Dus alle prijzen zijn rijklaar inclusief alle kosten zoals de BPM, transportkosten en de importkosten.