Op zoek naar een specifieke auto? Bel 035 888 39 39 of mail naar info@carmatcher.nl en wij gaan voor je aan de slag.

Zoekopties

Citroen importeren

Als u uw oog heeft laten vallen op een Citroen dan kan dit ook wel eens heel interessant zijn om deze Citroen te importeren. Denk hierbij niet alleen aan het importeren uit Duitsland maar ook Franrijk en Belgie zijn goede opties om een Citroen te importeren.

Voor velen is het lastig om een auto te importeren uit Frankrijk vanwege het taalprobleem. Wij spreken vloeiend frans en hebben zelfs een agent zitten in Frankrijk om alles goed te begeleiden

In onze showroom hebben wij er maar 1 Citroen. Uiteraard kunnen wij u helpen met het vinden van uw auto!

Staat uw gewenste Citroen er niet bij? Laat ons dan door middel van een zoekopdracht weten welk model en uitvoering u graag zou willen importeren. Wij sturen u dan geheel vrijblijvend een aantal voorstellen van een Citroen welke wij voor u kunnen importeren. Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, BPM transportkosten etc , tenzij anders vermeld.

Klik hier voor uw zoekopdracht

Citroen
E-Mehari Beach - Bouwjaar 2016
2016
5.150 km
Automaat
Elektrisch
29 kw
Citroen E-Mehari Beach - Bouwjaar: 2016
€ 17.950,-
€ 17.950,-

Wij hebben onder meer de volgende Citroen occasions in onze showroom die wij voor u uit o.a. Duitsland en België kunnen invoeren:

In alle bovenstaande prijzen , zijn alle kosten opgenomen om een Citroen importeren. Dus alle prijzen zijn rijklaar inclusief alle kosten zoals de BPM, transportkosten en de importkosten.