Op zoek naar een specifieke auto? Bel 035 888 39 39 of mail naar info@carmatcher.nl en wij gaan voor je aan de slag.

Zoekopties

Bentley importeren

Door het importeren van een Bentley kunt u veel geld besparen. Bij een Bentley tot 36 maanden oud heeft u in verhouding het grootste voordeel maar ook op oudere Bentley's kunt u flink besparen door deze te importeren uit Duitsland

In onze showroom hebben wij er maar 1 Bentley. Uiteraard kunnen wij u helpen met het vinden van uw auto!

Niet alleen de besparing in geld maakt het interessant om een Bently te importeren uit Duitsland maar ook het enorme grote aanbod van tweedehands Bentley's in Duitsland maakt het interessant om er een in te voeren. Ook zijn de gebruikte Bentley's in Duitsland vaak met veel meer opties uitgevoerd dan in Nederland en worden ze over het algemeen ook beter onderhouden

Staat uw gewenste Bentley er niet bij? Laat ons dan door middel van een zoekopdracht weten welk model en uitvoering u graag zou willen importeren. Wij sturen u dan geheel vrijblijvend een aantal voorstellen van Audi's welke wij voor u kunnen importeren. Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, BPM transportkosten etc , tenzij anders vermeld.

Klik hier voor uw zoekopdracht

Bentley
Continental GT 6.0 W12 - Bouwjaar 2020
2020
29.800 km
Automaat
Benzine
467 kw
12 cilinders
Bentley Continental GT 6.0 W12 - Bouwjaar: 2020
€ 274.950,-
€ 274.950,-

Wij hebben onder meer de volgende Bentley occasions in onze showroom die wij voor u uit o.a. Duitsland en België kunnen invoeren:

In alle bovenstaande prijzen , zijn alle kosten opgenomen om een Bentley te importeren. Dus alle prijzen zijn rijklaar inclusief alle kosten zoals de BPM, transportkosten en de importkosten.