Op zoek naar een specifieke auto? Bel 035 888 39 39 of mail naar info@carmatcher.nl en wij gaan voor je aan de slag.

Zoekopties

Aston Martin importeren

Door het importeren van een Aston Martin uit Duitsland kunt u veel geld besparen. Het grootste voordeel is te behalen met een auto in de leeftijdscategorie van zes tot 36 maanden oud, maar ook buiten deze leeftijdscategorieën kan het interessant zijn om in Duitsland een Aston Martin te kopen om deze in Nederland in te voeren.

In onze showroom hebben wij er maar 1 Aston Martin. Uiteraard kunnen wij u helpen met het vinden van uw auto!

Staat uw gewenste Aston Martin er niet bij? Laat ons dan door middel van een zoekopdracht weten welk model en uitvoering u graag zou willen importeren. Wij sturen u dan geheel vrijblijvend een aantal voorstellen van een Aston Martin welke wij voor u kunnen importeren. Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, BPM transportkosten etc , tenzij anders vermeld.

Klik hier voor uw zoekopdracht

Aston Martin
DB11 Volante 4.0 V8 - Bouwjaar 2018
2018
41.332 km
Automaat
Benzine
375 kw
8 cilinders
Aston Martin DB11 Volante 4.0 V8 - Bouwjaar: 2018
€ 189.950,-
€ 189.950,-

Wij hebben onder meer de volgende Aston Martin occasions in onze showroom die wij voor u uit o.a. Duitsland en België kunnen invoeren:

In alle bovenstaande prijzen , zijn alle kosten opgenomen om een Aston Martin importeren. Dus alle prijzen zijn rijklaar inclusief alle kosten zoals de BPM, transportkosten en de importkosten.